Original topic:

S22 için yakında One UI 7 beta verilebilir

(Topic created on: 03-14-2025 12:44 AM)
661 Views
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
Galaxy S

S22 serisi için One UI 7'nin beta sürümü test sunucusunda görüntülendi. Sürüm kodu Z ile başlıyor ve genelde halka açık beta sürümlerinin yayınlanacağının habercisi oluyor.

image

8 Comments
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy S
Düşünebiliyor musunuz hâlâ betalardan söz ediyoruz.🤔
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef ki süreç çok uzun sürdü. Ama beklemeye değecek. Bu arayüzün birçok kısmı baştan yazıldı. OpenGL'den Vulkan'a geçiş yapıldı. Bunlar da performansı bayağı bir artıracak.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy S
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah one ui7 diyoruz da geldikten sonra ne olacak 6.1'i hatırlıyor musunuz ne kadar sorunlar çıkmıştı herkes bir şeylerden şikayetçiydi İnşallah **bleep** da böyle olmaz hakkımızda hayırlısı.🙏
ᴅnz
Expert Level 5
Galaxy S
s22 ile ayni anda verirler sanirim a55 e
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Muhtemelen öyle olacak a55 için de z kodlu firmware test ediliyor. Mart güncellemesi de yayımlandı zaten.65636280cc471a67f872ead54fa210ccb16a73be_1000059182_1741903282.jpg
XPLSG
Active Level 7
Galaxy S
Beta verilirse verildiği anda geçmeyi düşünüyorum ufak tefek hatalar olsa da.
Sıkıldım artık 6.1.1 den
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Ben de uzun zamandır betayı bekliyordum geldiği gibi geçicem diyordum dediğimi gerçekleştirdim çok mutluyum. 2 senedir aynı sürümü kullanmak baydı artık.
0 Likes
Galaxy S
One uı 6 içinde boyle bekleyenler oldu sonuc husran oldu şimdi one uı 7 bekkiyorlar yıne husran olursa vay samsungun haline bu arada ben hala 5.1 kullanıyorum en iyi sürüm bu
0 Likes