cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 hâla alınırmı?

(Topic created on: 10-09-2024 07:16 AM)
208 Views
jamorant
Active Level 5
Options
Galaxy S

Yakın zamanda A31 den eski bir note 9 a geçtim çünkü artık A31 yavaşlamaya başlamıştı hatta direk kasıyordu. Aslında yeni bir telefon almak istiyorum fakat 28 29 bin liralık bir bütçem olmadığı için 19 bin lira civarında s22 düşünüyorum. Sizce hala alınır mı, alırsam pişman olurmuyum ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
alperen24q
Active Level 7
Galaxy S
S22 kullanicisiyim inan üzecek tek şey pil ısınma sorunuda zaten 6.1.1 ile çözüldü sayılır ve hala güncelleme alicak

View solution in context

9 Comments
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy S
O fiyat bazında a55 var ama illa s serisine geçicem derseniz alınır güncelleme destegi bitti yanılmıyorsam
ALONE07
Active Level 5
Galaxy S
S22 one ui 8.1 e kadar alacak😇.
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy S
Yanılmışım o zman
FatihS22
Expert Level 1
Galaxy S
A55 daha güncel onun harici pil hariç s22 daha iyi Android 16 alacak en son
ALONE07
Active Level 5
Galaxy S
Pişman olmaktan ziyade gayet memnun olursunuz bence. A55 ten de çok daha iyidir. Hatta yeni çıkacak olan A56 dan da iyi olacak.
Solution
alperen24q
Active Level 7
Galaxy S
S22 kullanicisiyim inan üzecek tek şey pil ısınma sorunuda zaten 6.1.1 ile çözüldü sayılır ve hala güncelleme alicak
caglarA34
Active Level 6
Galaxy S
Pil ve boyut'u umursamam diyorsanız alınabilir alternatif olarak bence A serisi olmasına rağmen A55 S22'den daha güzel açıkçası s22'nin 3700 batarya bu zamanda çok tatsız duruyor. İlla S serisi olsun ve bekleyebilirim derseniz biraz düşerse S24FE öneririm ya da S23Fe
0 Likes
Galaxy S
S22 hala taş gibi. Skorlarını incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Yeni çıkış yapan orta segment telefonlardan hala çok önde. Güncelleme desteği sürüyor ve sürecek. En az 3 sene kadar daha idare eder diye düşünüyorum. Verdiğiniz fiyatı düşünülünce başarılı bir alışveriş olabilir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A55 al bence. S22 Çok riskli bir model bu riske girmeye değer olduğunu düşünmüyorum.
0 Likes