Original topic:

S22'den S25'e geçilir mi?

(Topic created on: 10-04-2025 09:27 PM)
1395 Views
mert528
Active Level 5
Options
Galaxy S

S22 cihazını kullanıyorum 1.5 sene oldu neredeyse batarya, performans ve depolama olarak yoruldum açıkçası günde 3 4 kere şarja takmak vs. Bu yüzden cihaz değiştirmeyi düşünüyorum sizce s25 e mi geçiş yapayım yoksa s26 serisinin mi çıkmasını beklemeliyim? Not: Plus ve Pro serisine geçmek istemiyorum çok büyük oldukları için.

60 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Evt ama 3 ay daha bekleyin belki s26 beginirsiniz
mert528
Active Level 5
Galaxy S
Hocam 3 4 ay daha bu cihaza dayanmak istemiyorum açıkçası
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bu tamamen sizin kararınız. S26yı beklerseniz çok daha iyi bir cihaza geçmiş olacaksınız. S25e geçsenizde hiçbir şey kaybetmezsiniz🤷‍♂️
mert528
Active Level 5
Galaxy S
Çol teşekkürler 🙏
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Hocam galiba şuan kampanya var s25 serisinde kulaklık ve saat hediye ediyorlar bence kaçırma s26 beklemek boşuna olur arada çok **bleep** olmaz beklediğinize değmez
0 Likes
mert528
Active Level 5
Galaxy S
Hocam açıksası bende pek bekleme taraftarı değilim yoruldum cihazdan büyük ihtimalle direkt s25 e geçiş yapacağım ama sizlerede danışmak istedim 🙏
0 Likes
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Geç hatta şuan cok güzel kampanyalar var kaçırmayın derim beklemeye değmez 26 artık telefonlar tasarım ve özellik olarak sona geldiler dahası yok
0 Likes
mert528
Active Level 5
Galaxy S
Hocam kampanaya baktım buds 3 pro ve şarj aleti kampanyası gözüküyor sadece aslında o paraya değmez onlara zaten kulaklıkta var bende buds 3 pro birde değişim kampanyası bitmiş sanırım
0 Likes
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Hm en son baktığımda ücretsiz veriyorlardı 😂
0 Likes