cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 den S24 e geçiş

(Topic created on: 12-26-2024 09:57 AM)
388 Views
mstfln
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar aktif olarak S22 kullanıyorum ve bu batarya konusu gerçekten can **bleep** artık günde 2, bazen 3 kez şarja takıyorum telefonu. Bu yüzden s24 e geçmeyi planlıyorum. S24 ün bataryası da s22 ye benzer mi ? S22 den s24 e geçince kamera ne kadar **bleep** edecek ? S24 ün kronik problemleri var mı ? Son olarak, geçmemi tavsiye eder misiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim. 

Not: Ultra modellerini köşeli ve büyük tasarımından dolayı sevmiyorum, dolayısı ile baz modelleri kullanmayı düşünüyorum.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Düz modelleri bilmiyorum ama s24 plus s22 ye göre 2-3 kat daha dayanaklı diyebilirim
0 Likes
Melissa_s24
Active Level 4
Galaxy S
S24 yerine s24plus al ben s24 kullanıyorum plus kadar kaliteli değil gercekten cok sorunları var
0 Likes
mstfln
Active Level 2
Galaxy S
Büyüklüğünden dolayı plus sevmiyorum da ne sorunu var mesela düz 24 ün ?
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Geçilir. Hiçbir sorunu yok.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
S25in gelmesi de yakın. Bekleyin isterseniz
0 Likes
mstfln
Active Level 2
Galaxy S
Tahmini 50 bine yakın bir fiyatla çıkacaktır, bütçemi biraz aşıyor 😁
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Yurtdışı öneririm. Ben de s23 kullanıyorum yurt içi sonraki telefonum kesinlikle yurtdışı olacak.
0 Likes
mstfln
Active Level 2
Galaxy S
Arkadaşım 14 pro max kullanıyor yurt dışı, imei kaydı yaptırmadığınız zaman çok sorun yaratıyor, şuan hat kullanamıyor o telefonda başka bir telefona hattı takılı konuşmayı falan o telefondan yapıyor sürekli 2 telefonla gezmek zorunda, o yüzden yurt dışı telefona bulaşmam şimdilik.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
O olay iphonelarda var. Samsung da server kaydı yapılıyor ve hiçbir sorun olmuyor. Çevremde kullanan çok var böyle. Dediğiniz şekilde ben de bulaşmam zaten.
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle Geçmenizi Tavsiye Ederim Herhangi Bir Kronik Sorunu Yok Galaxy S24'ün 😊
0 Likes