Original topic:

S22'den S23'e geçmek mantıklı mı?

(Topic created on: 05-27-2024 11:47 PM)
1044 Views
AliEray
Active Level 4
Options
Galaxy S
Geçen senenin sonlarında s22 8/128 aldım. Cihazım güzel ama s23'ün üstün gelen özellikleri hoşuma gidiyor. Sizce s22'yi satıp üstüne para ekleyip s23'e geçmeli miyim yoksa birkaç yıl kullanıp daha sonra yeni modelleri mi tercih etmeliyim
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Değişim kampanyası için illa samsung'un sitesinden mi almak gerekiyor başka satıcıdan da kabul ediyorlar mı
axeno
Expert Level 5
Galaxy S
Hepsibyrada falanda aliyor değişim ile. Öyle yapan siteleri araştırmak iyi olur. Benim tek bildiğim resmi site ve hepsibyradada var
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Samsung'un kendi sitesinde değişim kampanyası ile birlikte 30 bine alabilirim s23ü
Galaxy S
Bende s22 den s23 e gectim ve muazam bence deger
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bi kac sene kullan sora yeni cihaz al
0 Likes
mertys
Expert Level 5
Galaxy S
gececeksen düz modele geçme 23 ultra modeline geç çünkü ultra modeller daha iyi maddi imkanın el veriyorsa ultrayı modellerini tavsiye ederim. Şuan 22 ultra kullanıyorum düz 23 kadar etkili mesela 100 optik zoom düz 23 te yok ama 22 ultrada var yanlış bilmiyorsam
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
S23 ultra ile s24 ultra arasında çok fiyat farkı yok galiba biraz daha çalışıp s24 ultra alacağım
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Isınma ve pil tüketimi konusunda çağ atlarsınız S23 e geçmekle. S23 de ısınma sorunu yok ve pil tüketimi çok iyi günü kurtarıyor
Galaxy S
Evet katılıyorum, Samsungun en iyi serisi bana göre s23 serisi.
ΓİЯΞЖ
Active Level 9
Galaxy S
S24 e geç. Ya hep ya hiç. Yoksa kalsın
0 Likes