cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 cihaz kullananlar buraya

(Topic created on: 07-01-2024 09:25 AM)
90 Views
EmreSs
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar Haziran güncellemesi sizin cihazınızda nasıl bir değişiklik yarattı? Herkes başka bir şey söylüyor. Benim cihazımda ısınma problemi evet hâlâ var fakat Mayıs güncellemesi kadar ısınmıyor ve batarya konusunda pek bir değişiklik göremedim. 120 Hz adaptif parlaklık açık şekilde kullanıyorum, 4.5 saati pek geçmiyor.
9 Comments
FatihS22
Expert Level 1
Galaxy S
Bana gelmedi😂
0 Likes
EmreSs
Active Level 5
Galaxy S
Harbiden bazı cihazlara gelmemiş, tr değil mi sizinki?
0 Likes
FatihS22
Expert Level 1
Galaxy S
Brezilya romu var ondan sanırım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Güncellemeler her cihaza aynı etkiyi vermeyebilir hocam. Isınma konusu işlemcinin gücünden kaynaklı olabilir. S Serisi sonuçta amiral gemisi cihaz ve güçlü cihaz.

Herkesin farklı şeyler söylemesi normaldir. Sizin Isınma normaliniz başkaları için fazla ısı olabilir.

Bir arkadaşımda bulunan S22 cihaza güncellemeden sonra pil biraz daha hızlı bitmeye başladı mesela
0 Likes
EmreSs
Active Level 5
Galaxy S
Evet işte bu paylaşımı yazmamdaki asıl amaç tüm s22 kullanıcılarındaki fikirleri almaktı nasıl bir sonuçla karşılaştıklarını merak etmemdi zatwn
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Arkadaşım pil dışında bir sorun yaşmadı hocam. Isınma konusunda baştan beri bir sorun yaşamıyor cihazı pek aktif kullanmıyor. Ama pil tarafında kullanmadığı halde aktif biten bir şarja sahip oldu
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
kullanım şekline ve bulunduğun lokasyona bağlı olarak ısınma ve şarj süreleri değişkenlik gösterir. benim tlf. %100 dolumun ardından gece 12 de şarjdan çekiyorum, gün geliyor 16:30 da %35 gün geliyor saat 22:00 de %35 seviyelerine düşüyor. ısınma yoğun kullanım ve ortama göre değişiyor, ama beni rahatsız edici seviyede değil. seyahat halinde Navigasyon açık iken güneşe karşı tlf. tutucusunda olursa diğer tüm marka cihazlarda olduğu gibi elbette ısınma yaşanıyor. önlem olarak tlf. tutucusundan çıkartıyorum o zamanda.
0 Likes
ÖzerSahin
Active Level 3
Galaxy S
Benim ısınma problemim çok azaldı ama pil olayını çözemediler hala
0 Likes
Galaxy S
Bende herhangi bi far.k yaratmadı ne ısınma ne de pil konusunda. Zaten yaz aylarında biraz daha fazla ısınması normal
0 Likes