cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 bulanık fotoğraf çekme sorunu

(Topic created on: 04-27-2024 08:14 PM)
281 Views
polixeni
Active Level 2
Options
Galaxy S
S22 telefon sahibiyim aldığımdan beri yakın fotoğraflar çekerken özellikle metin içeren fotoğraflar, bu çektiğim fotoğrafların yazılarını okuyamıyorum. Özellikle uzun bir metin vb ise, garantiye vermeyi düşünüyorum yasal haklarımı bilmiyorum. Başına böyle bir sorun gelen var ise beni biraz bilgilendirebilir mi ? 
7 Comments
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Usta çekmeden önce bile metin taraması yapıyor foto çekmesine olur bulanık konusunda telefon işledikten sonra hala devam ediyor mu
0 Likes
polixeni
Active Level 2
Galaxy S
Bunun tarama ile alakası yok işlenmiş fotoğraf
0 Likes
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Ben sandım Bi belgenin fotosunu çekerken diyorsun hali hazırda foto için diyorsan ayrı
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera / ayarlar / sifirla deneyin ve mercekleri temiz bezle silin odaklarken bi kac sn bekleyin
0 Likes
polixeni
Active Level 2
Galaxy S
Eski telefon iphone se böyle bir durum yoktu. Fiziksel veya işletim sistemi ile alakalı bir durum var. Bu arada dediklerin hepsini yaptım olmuyor
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Eger garanti vermeyi dusunuyorsaniz yaniniza sarj aleti alin sadece onu istiyolar servisteki ve 1 saaten fazla surerse yedek telefon isteyin veriyolar ucretsiz tamir isi bitene kadar
0 Likes
Frk12
Expert Level 2
Galaxy S
S20 fe sd var aynı sorunu yaşıyorum maalesef ois kaynaklı denmişti bana servise vermedim böyle kullanıyorum
0 Likes