cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 boot loop

(Topic created on: 04-25-2024 07:44 PM)
1196 Views
halilemre
Active Level 4
Options
Galaxy S
Telefonun şarjı azdı ve çabuk şarj olsun diye kapattım. Şarjdan aldıktan sonra açmak istediğimde bu şekilde kalıyor 

image

Ek olarak normalde güç butonu vs. kullanılıp açılan menüler açılmıyor. Yurtdışındaki forumlara vs baktım menülerle çözenler çok fazla ama benim yaşadığımı yaşayan görmedim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yazılım çökmüş

View solution in context

0 Likes
26 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yazılım çökmüş
0 Likes
halilemre
Active Level 4
Galaxy S
Verileri kaybetmeden düzeltmenin yolu var mı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Maalesef yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tuş kombinasyonu ile format atabilirsiniz veya bilgisayarınız varsa size bir video linki atabilirim
0 Likes
halilemre
Active Level 4
Galaxy S
Ikiside güzel olur, muhtemelen servise götürürüm ama atmanız güzel olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benim özelime yazın oradan ben size video linkini atayım ama bilgisayarınızda internet bağlantısının olması gerekiyor çünkü bu yazılım onarma programı internet bağlantısı istiyor ama bununla hiç uğraşmayayım direkt tuş kombinasyonu ile format atayım diyorsanız o daha kolay
0 Likes
Galaxy S
Merhabalar Halil Emre bey telefonuza Servis desteği lazım

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için yorumumu 3 nokta üzerinden kabul edebilirsin teşekkürler iyi günler dilerim
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Aynı hatayı a20 de 2 defa yaşadım telefon bu haldeyken güç ve ses tuşuna basarak hard reset ekranına gideceksin orda ön belliği sil tarzında bir yazı var hard resetin hemen altında (wipe cache...) diye geçiyor ona basınca telefon yeniden başlatılıyor ve ekran geliyor (bu işlemler samsung modları tarafından yetkisiz müdahale olarak söyleniyorve bunu söylediğim için ihlal de yiyebilirim 😅) evet böyle bir saçmalık da var malesef

Son olarak kendine güvenmiyor telefonu iyice bozarım ben tedirginliği varsa hiç bulaşma servise git onlar bu işlemleri yapar sana verirler 🫡
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet aynen öyle ama genelde zor bir işlem değil bence yapabilir servise gönderse bu sefer günlerce bekler ya da özel bir telefoncuya verse güvenli değil ve çok para isterler