cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 amazon.com dan aldim

(Topic created on: 05-17-2024 09:58 PM)
583 Views
ersin12345
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba. S22 cihazı amazondan aldım. 1 haftadır kullanıyorum şarjı çok çok çok çabuk bitiyor. Günde 3 kere şarj etmem gerekiyor. Sıfır cihazlarda ilk zamanlar böyle olur diyorlar ama. Nasıl düzelir bu?
12 Comments
Galaxy S
Merhaba,
En az 2 hafta içerisinde optimize olacaktır bu süre içerisinde düzelmezse 444 77 11'i arayabilir veya 7/24 WhatsApp hattımızdan bizle iletişime geçebilirsiniz https://wa.me/908506447711

Teşekkürler, hayirli akşamlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba, ilk zamanlarda şarjının hızlı bitmesi normaldir ancak günde 3 kere şarja takmak fazla. Bir hafta daha kullanımdan sonra düzeleceğini düşünüyorum.
0 Likes
nanika
Active Level 4
Galaxy S
S22 serisinin bataryada kronik problemleri olduğunu duymuştum.
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Galaxy S
Biraz sıkıntılı tel o 😔😔
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
+1, daha öncede şarjla ilgili problem yaşadıklarını dile getirdiler..

Samsung'a bu yönde çok şikayet gitti ve hala gidiyor..

belki bu konuyu dikkate alırlar, güncellemeler ile düzeltirler..
(Başka birisi yazmıştı s22yi sattım s23 veya s24 aldım sırf bu yüzden diye kimdi hatrımdan çıktı.)
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen baya sikayet vardı en çok 22 nin şikayeti denk geldi banada..sanmam artık duzelteceklerini olsa simdiye coktan olurdu..
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
One ui 7.0 için;
• 2021’den sonra piyasaya sürülen amiral gemisi ve seçilmiş orta segment cihazlar da dört nesil işletim sistemi güncellemesine uygun olacak..

Çıkış tarihi: 2022 (s22 ultra)
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Dört nesil Android işletim sistemi yükseltmesi ve 5 yıllık güvenlik güncellemeleri için uygun cihazlar şu anda Galaxy S22 serisi(S22/S22+/S22 Ultra), S21 serisi(S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE), Z Fold3, Z Flip3 ve S8 serisini(Tab S8/Tab S8+/Tab S8 Ultra) kapsamaktadır.
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Yani neden olmasın.. 🐼
0 Likes