cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Ultra pil tüketimi sorunu?

(Topic created on: 04-22-2023 10:48 PM)
HBP94
Active Level 1
Options
Galaxy S

2 hafta öncesine kadar pil ömründen memnundum. Ani bir düşüş yaşadım resmen. AccuBattery' de de son 2 haftada pil sağlığım %100 den %92 ye düştü farklı bir şey de yapmadım bu nasıl olabiliyor. %85 ten %15 e ekran süresi bu parlaklık da kısık şekilde gece kullandım telefonu. Bataryada mı sorun? Yoksa 1,6 GB boyutundaki son güncelleme mi bunu yaptı?

image

13 Comments
HBP94
Active Level 1
Galaxy S
Umarım düzeltirler bir önceki sürümden çok memnundum. Pil ömrü yüzünden S23 Ultra' ya bile geçmeyi düşündüm bu iki haftada ama o kadar fiyat farkına değmez.
SRHTCKMK
Active Level 6
Galaxy S
format atsak düzelirmi acaba
0 Likes
HBP94
Active Level 1
Galaxy S
Bilemiyorum ama yazılımsal bir sorun varsa düzelteceklerdir bence.
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba HBP94,

3. parti uygulamalar üzerinden alınan test sonuçları, Samsung tarafından değerlendirmeye alınamamaktadır. Bu testler, her zaman doğru sonuçlar vermeyebilir. Kullanmış olduğunuz uygulama ve test sonuç verilerini inceleyebilmemiz için görselleri ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın sistem verileri üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkteki adımları takip ederek, geri bildirim gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes