cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Ultra Pil Problemi

(Topic created on: 03-12-2025 09:05 PM)
255 Views
SDY_05
Active Level 8
Options
Galaxy S

Kullanmakta olduğum S22 Ultra cihazımla ilgili pil sorunu yaşıyorum, telefonumun ekran süresi 3 ile 4 saat arasında değişiyor, sürekli şarja takmak zorunda kalıyorum. Iphone 12 den buna pili için geçmiştim ancak bu telefon pil performansı konusunda beni cidden üzdü. Ne yapmam gerekiyor, diğer S22 ultra kullanan kişiler de aynı problemi yaşıyor mu merak ediyorum.

18 Comments
Ecrịn
Expert Level 1
Galaxy S
Maalesef batarya s22 serisinin genel problemi. Hiç s22 ailesi denemedim ama bu forumda s22 ailesinin batarya problemi yaşadığını çok gördüm.
SDY_05
Active Level 8
Galaxy S
Gerçekten güzel telefon, keşke şu batarya sıkıntısı olmasa.
GLX120
Active Level 8
Galaxy S
Orjinal batarya değişimi yaparsanız faydalı olabilir
SDY_05
Active Level 8
Galaxy S
Servise götürdüğümde pilde bir sorun olmadığını söylüyorlar ve maalesef garanti kapsamına dahil edilmiyor pil değişimi.
GLX120
Active Level 8
Galaxy S
Zaten 2 yıllık bir cihaz olduğu için garantisi bitmiştir diye düşünüyorum fiyat bilgisi alsaydınız 2 bin TL civarı diye biliyorum ücretini verip değiştirebilirsiniz bataryasını
SDY_05
Active Level 8
Galaxy S
Cihazım daha 1 senesini bile doldurmadı, ben cihazı biraz geç aldım. Fiyat bilgisi konusunda haklısınız o civarlarda ancak bi öğrenci olarak onu pek karşılayacağımı sanmıyorum.
GLX120
Active Level 8
Galaxy S
Anladım elbette haklısınız ama 1 seneyi doldurmayan bir cihazın 4 saat ekran süresi vermesi normal değil acaba format atmayı denediniz mi?
SDY_05
Active Level 8
Galaxy S
Evet daha önceden bi 3 defa (farklı zamanlarda) format attım, ama sonuç hep aynı oluyo, format attıktan bi ortalama 3 hafta boyunca pil 6 saat ekran süresine çıkıyor sonradan eski haline geri dönüyor.
SDY_05
Active Level 8
Galaxy S
Hep karanlık modda kullanıyorum, güç tasarrufunda da kullandım ama normal mod ile aralarında çok bir **bleep** olmadı, yazılımsal olduğunu düşünüyorum.