Original topic:

S22 Ultra Parmak İzi Sensörü ve Diğer Sorun

(Topic created on: 06-13-2025 10:46 PM)
433 Views
nodoshi
Active Level 6
Options
Galaxy S
S22 Ultra cihazının pil kullanım süresi beni mutlu etmiyor. Tahmin edebileceğiniz üzere adaptif düşük güç modunda kullanıyorum. Herhangi bir ayar üzerinde değişiklik yapma rağmen şarja taktığım esnada adaptif düşük güç modunu açıksa devre dışı bırakıyor. Şarjdan çıkarttığım esnada ise mod tekrar devreye giriyor. Bazende ekte bıraktığım görseldeki gibi bir uyarı alıyorum. Ve parmak izi ile kilit açma özelliği devre dışı bırakılıyor. Her seferinde manuel olarak Ayarlar> Güvenlik ve gizlilik> Kilit ekranı> Parmak İzi. Ayarlarından aktif etmem gerekiyor. Bu durum can sıkıcı ve uğraştırıcı. Böyle bir sorun yaşayan kimse oldumu? Veya bu konu hakkındaki önerileriniz neler?

image

14 Comments
dark54
Active Level 7
Galaxy S
S serisi deneyiminizi baltalamis gibi görünüyor. s22 zaten bulasmam ama s23 yerine s25 plus varsa s24 ultra
0 Likes
nodoshi
Active Level 6
Galaxy S
köşeli tasarım sevmiyorsanız S25+ siniz için ideal olacaktır. Ama benim düşüncelerim dahilinde S24 Ultra S25 serisine göre daha çekici görünüyor
0 Likes
dark54
Active Level 7
Galaxy S
samsung bir tasarimi tuturdumu hemen değiştiriyor zaten cok sorunlu s24 gercekten cok cilveli
nodoshi
Active Level 6
Galaxy S
Belki araştırmışsınızdır JerryRigEverything adlı bir kanal var. S25 Ultra'nın lenslerini çıkartmıştırM17QkD2ZR.jpgarulXIXxV4.jpg
0 Likes
dark54
Active Level 7
Galaxy S
evet görmüştüm hocam. ama yurt disi almaya cok yanasmiyorum cunku bir kac gun once a54 telefonum sarj soketi ekran degisti. elimdeki yt olunca ekstra ucretlendirmeye gircek

ekstra olarak s25 resmen bir teslanin su sacma cyber truck dedikleri sacmaligindan ibaret tasarima sahip buds 3 pro da bu tasarima sahip gercekten cok uzucu
0 Likes