cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Ultra Mart Güncellemesi Geldi

(Topic created on: a month ago)
200 Views
samsung43
Active Level 8
Options
Galaxy S

image

9 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Hayırlı Olsun 😊👏
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
S22 ultrayı biz unuttuk Samsung unutmadı.
mrtlrsstncc0
Active Level 7
Galaxy S
Hiçbir s serisi unutulmazzz🫡
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
Ya benim için güzel bir cihaz da bordo renk kavis falan ama içindeki işlemci yüzünden olsa gerek hiçbir haberde bahsedilmiyor doğru düzgün öncelik s25 ten sonra s24 ve s23 serilerine veriliyor. Ai özelliklerini bile gelen tepkilerden sonra verdiler. Ona rağmen destekleyen cihazlar listelerinde öne çıkmıyor.
mrtlrsstncc0
Active Level 7
Galaxy S
Bence bu durumun islemciyle alakası yok. Samsung cihazlarini çok çabuk unutuyor. S26 çıktığı zaman s23 serisine de öncelik vermeyecek. Samsung un huyu bu.
33mert
Active Level 4
Galaxy S
s22 ultra olan s23 ultra ya gerek duymaz ama işte işlemci batarya iyi değil oyun da en son 47"ye dayandı
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
S22 ultra kullanan bir çok kişi s23 ultraya geçti. Sırf pil ve işlemci yüzünden. Ama s23u dan s24u ya veya s25u ya geçen sayısı çok daha az. Samsung dökümle harcanmış bir cihazdır benim gözümde. S23 ultradan beri de düzgün yenilik yok zaten.
33mert
Active Level 4
Galaxy S
doğrudur ben pek gerek duymadım s26 ultra çıkınca dusunecem s23 ultra sanki daha iyi s22 ultra ya bakınca herseyiyle tam
kadirkarataş
Active Level 4
Galaxy S
ben s22 ultra kullanıyorum performansından son derece memnunum 3 yila fogru gidiyor sadece bataryadan dert yanıyorum guç tasarrufunda kullanmiyorum genelde 120hz ekranı seviyorum akıcilik gayet iyi ama dediğim gibi batarya üzüyor biraz
0 Likes