cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ULTRADAN İPHONE 15 GEÇİŞ

(Topic created on: 06-17-2024 11:42 AM)
294 Views
S22_Ultra_alperengul
Active Level 7
Options
Galaxy S
Sizce geçmeye değer mi? Tesleri inceledim kamerada zoom hariç müthiş **bleep** atmış durumda 15. Boyutuda tatmin ediyor almaya. S22 ultranın kronikleşmiş sorunlarından bıktım. Birazda farklı markalara yönelmek istiyorum açıkcası. Sizinde tavsiyeniz varsa yardımcı olur musunuz? verebilecrğim fiyat max 50.000 TL. Hangi cihazları önerirsiniz?
Galaxy S
14 pro düşündümde pahalı ya. 2. el 13 proları alabilirim max
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Yani simdi 13 proda alınmaz 15 daha mantıklı kalıyor. İnşallah istediğiniz tarza uyan bir telefon alırsınız
0 Likes
younesz
Expert Level 1
Galaxy S
Pro veya pro max modellere bakın derim 120 hz olmayan cihaz benim gözümde boştur
Aybar_1881
Active Level 6
Galaxy S
Haklısınız. Kesinlikle katılmaktayım.
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
120hzden ziyade 1 yıl eski işlemci ve aynı kamera kullanmaları bile bi durum

Zaten Apple pro ve max hariç umursamıyor (haklı olarak Düz model zaten çok satmadı 11 ve 13 hariç)
Galaxy S
S24U
Galaxy S
Pardon limit 50.000 mis s23U alabilirsin
Galaxy S
keşke alabilsem :)
0 Likes
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
S23 Ultra 512GB tavsiye ederim. İphone 15 gereksiz pahalı. S23 Ultra'da bulunan Snapdragon 8 gen 2 işlemcisi gayet başarılı bir işlemci. Ayrıca kamera kalitesi Gcam kullanırsanız daha da kaliteli. Samsung kamerasının Apple'a karşı kötü gözükmesinin asıl sebebi Samsung'un kamera yazılımını yapamamasından kaynaklı. Adamlar yazılıma adamışlar kendini. (Apple) Arayüzden tutun kameraya kadar yazılımları çok iyi. Ama performans, ısınma ve kaliteden bahsedecek olursak bence 50k fiyatına alınacak en iyi cihaz S23 Ultra 512gb versiyonu olurdu. S24 serisinden ultra almayacaksanız hiç bakmayın derim. S24 ve S24 plus exynos işlemci kullandıklarından dolayı yine fazla ısınmalara ve performans kayıplarına yol açabiliyor. Tabii ki exynos işlemcisi eskisi kadar ısınmıyor ve performansı iyi ama Snapdragon 8 gen 2 kadar verimli işlemciler değil. İphone'a geçecekseniz eğer pro versiyonlarını düşünün derim. Düz versiyonlarındaki verimlilik, performans ve kamera kalitesi iyi değil maalesef.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geçilmez s24 plus tavsiye ederim