cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Pil Performans nasıl?

(Topic created on: 02-28-2025 08:15 PM)
277 Views
mert_s22
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhabalar cihazı 2 ay önce aldım bu zamana kadar batarya hiç değişmemiş. İlk aldığım zamanlar muadil şarj aleti ile bu değerlerin yarısını alıyordum. Orijinal şarj aletine geçtikden sonra neredeyse %60 civarında batarya performansında artış oldu bende şaşırdım. Aklımdaki soru sizce bataryanın değişmesi gerekiyormu yok S22 için tatmin edici değerlermi görüntüleri aşağıya bırakıyorum iyi akşamlar diliyorum herkese.
(Not: telefonda arka planda çalışan çok uygulama var, good lock uygulamalarının neredeyse hepsini kullanıyorum)

image

image

image

10 Comments
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Galaxy S
2 senelik S22. 2 hafta önce sıfırladım.1740763989220.jpg
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Galaxy S
120 hz, aod kapalı, %60-65 parlaklık
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Galaxy S
Sizin arka planda çok uygulama çalışmasına rağmen s22 için iyi
0 Likes
mert_s22
Active Level 1
Galaxy S
60hz, güç tasarrufu açık, %70, %100 parlaklık arası kullanıyorum bazen keyfi güç tasarrufunu kapattığım oluyor tabi
mert_s22
Active Level 1
Galaxy S
Hocam %135 kullanmanıza rağmen normal değer veriyor bence ama öncesinde herkesin kullanım şekli farklı oluyor onuda göz önünde bulundurmamız lazım.
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Galaxy S
Haklısınız. Bir de orijinal sarj aleti aldıktan sonra batarya performansında artış oldu demişsiniz muhtemelen telefon kullanım şeklinizi anladı o yüzden arttı. Tabi orijinal sarj aleti de etkilidir
mert_s22
Active Level 1
Galaxy S
Alalı 2 ay oluyor ilk aldığımda kurulum yaptım 1-2 gün kullandım batarya rezaletti reset attım muadil şarj aleti kullandım bu süreçte 4 gün önce orijinal şarj aleti aldım ciddi **bleep** yarattı onun haricinde cihaza kurduğumdan beri hiçbirşey yapmadım
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 6
Galaxy S
Orijinal şarj aleti cidden çok etkiliyor. S22 yi zamanında kullanırken köye gittiğimde **bleep** bi powerbank ile şarj etmek zorunda kalmıştım, sonrasında şarjı su gibi içmişti. Normalden iki kat daha hızlı düşüyordu.
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Galaxy S
Ben telefonu aldığımdan beri orijinal kullandığım için farkı bilmiyorum ama kesinlkkle **bleep** ediyordur sonuçta orijinal