memircomm
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, bugün s21 fe den s22 ye geçiş yaptım cok bir değisiklik olmadi ama 2. El olarak aldigim icin parmak izi sorunu ile karsilastim. Sizce bu sorun neyden kaynaklaniyor olabilir? Bu parmak izinin 2 türlü hata ekrani var 2. Sinde müsteri hizmetlerine danışın diye uyarı vardı yani donanimsal oldugunun gostergesiydi ama bana hep bu geliyor. Ben ui 8 in şubat güncellemesi yada ui 8 ile driver sorunu oldugunu düşünüyorum sizce sorun neyden kaynaklı nasıl çözebilirim?
2 Comments
isim_00
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-23-2026 01:40 AM in
Galaxy S
Yanıt vermiyorsa donanım olması muhtemel olabilir istersenız membresın test kısmındada deneme yapın
S24ultra_A56_A5 4-A24
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-23-2026 04:01 AM in
Galaxy S
Parmak izi sensörünün yanıt vermemesi genellikle geçici bir yazılım hatası, kirlilik veya ekran koruyucu kaynaklıdır. Cihazı yeniden başlatmak, sensörü mikrofiber bezle temizlemek, parmak izlerini silip yeniden kaydetmek veya yazılım güncellemelerini kontrol etmek sorunu çözer. Sorun sürerse donanım arızası olabilir. Senatech +1
Uygulanabilecek Çözüm Adımları:
Yeniden Başlatın: Telefonu kapatıp açmak geçici hataları giderebilir.
Sensörü ve Parmağınızı Temizleyin: Ekran altı veya fiziksel sensör üzerindeki yağ/kir lekelerini mikrofiber bezle silin.
Ekran Koruyucuyu Kontrol Edin: Ekran koruyucunuz çok kalınsa veya sensör bölgesinde hasar varsa parmak izini engelliyor olabilir.
Verileri Yeniden Kaydedin: Ayarlar > Güvenlik > Parmak izi bölümünden mevcut izleri silip, parmağınızı tekrar kaydedin.
Yazılımı Güncelleyin: Ayarlar > Yazılım Güncelleme kısmından cihazın güncel olduğundan emin olun.
Güvenli Modda Test Edin: Cihazı güvenli modda başlatarak son yüklenen bir uygulamanın soruna neden olup olmadığını kontrol edin. Senatech +2
Bu adımlar işe yaramazsa, bir teknik servisten destek almanız gerekebilir.
Uygulanabilecek Çözüm Adımları:
Yeniden Başlatın: Telefonu kapatıp açmak geçici hataları giderebilir.
Sensörü ve Parmağınızı Temizleyin: Ekran altı veya fiziksel sensör üzerindeki yağ/kir lekelerini mikrofiber bezle silin.
Ekran Koruyucuyu Kontrol Edin: Ekran koruyucunuz çok kalınsa veya sensör bölgesinde hasar varsa parmak izini engelliyor olabilir.
Verileri Yeniden Kaydedin: Ayarlar > Güvenlik > Parmak izi bölümünden mevcut izleri silip, parmağınızı tekrar kaydedin.
Yazılımı Güncelleyin: Ayarlar > Yazılım Güncelleme kısmından cihazın güncel olduğundan emin olun.
Güvenli Modda Test Edin: Cihazı güvenli modda başlatarak son yüklenen bir uygulamanın soruna neden olup olmadığını kontrol edin. Senatech +2
Bu adımlar işe yaramazsa, bir teknik servisten destek almanız gerekebilir.