Original topic:

S22 OneUI6 Sorunları

(Topic created on: 12-02-2023 10:52 PM)
1018 Views
Segosd
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar sizlere s22 android 14 de 2 günlük deneyimlerimi anlatmak istiyorum tekrardan. Baştan söyleyim 13 den 14e geçiş olmamiş bu olsa olsa android 12.5 olmuş. Neden mi nedeni 13 sahip olduğumuz (memnum oldumuz) özellikler kaldırılmış. Yerine bizi yoracak uğraştırack eklemeler yapılmış. Bunlara örnek bildirim panelinde artık üzerine basılı tutup yer değişikligi yapamıyoruz. Wifi hızı ve çekim gücü artık yok göstermiyor. Kamerayı her açtıgınızda 12mp olarak başlıyor şaka gibi ana kamera 50 mp ana kamera ile başlamıyor. Eskiden direk ana kamera ile açılıyordu. Beta da bunları hiç mi **bleep** etmediler. S23 kullanıcıları 1 aydır kullanıyor onlardan da hiç ses yok kimse **bleep** etmedi mi bu hataları. 

image

image

image

15 Comments
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu kurcaladıkça yeni sorunlar buluyorum. Hiç özen gösterilmemiş android14 çıkartalımda kurtulalım hesabı.
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Artık 6.1 i bekleyeceğiz. Umarım o düzgün gelir
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
Öyle malesef.
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Evet ana ekran güncellemesi ile animasyonlar geldi ama sırf animasypn olsun diye geldi hala arka arkaya deneme yapınca bug oluyor ve widget animasyonları hala çok vasat
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Benim gaşacy store de one uı ana ekranı uygulaması çıkmıyor bile bugün yarın fabrika ayarlarına sıfırlayacağım
0 Likes
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
Kaç defa yazfım söyledim zamzung fanatikleri yok ya öyle birşey dediler beni elma fanatiği olarak suçladılar baktım olmuyor sustum durumu biraz düzeltip ip 14 plus alacağım aslanlar gibi 60hz ekranımın keyfini çıkaracağım
0 Likes