Original topic:

S22 One UI 8 Deneyimlerim

(Topic created on: 10-06-2025 09:10 PM)
484 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Güncelleme One UI 7 de ki bir çok hatayı kapatmış s22 adına konuşursam eğer. 

One UI 7 de arama engelleme ve spam S22 de kaldırılmıştı One UI 8 de geri gelmiş sevindim. 

image

• Klavye tuşları sesi iPhone da ki ile aynı olmuş.
  • Bildirim panelini aşağı çekince oluşan kasma düzeltilmiş.
  • Animasyonlar daha da iyileştirirmiş.
  • Yıllar sonra artık ön kamera da ki çektikten sonra suratı Kırmızı yapma olayını çözülmüş. Artık daha doğal tonlarda ama sulu boya efekti verme halen devam ediyor. 
  • Pil olarak daha stabil gibi duruyor. Bunun için 1 haftalık kullanım sonrası yorum yapacağım. 
  • Galeri de bir bug var o da alt kategoriler kaydırma tuşu ile iç içe burada bir hızalanma sorunu var umarım düzelir sonra 
image

• Her yerde blur özelliği arttırılmış ama kilit ekranında halen bildirimlerde blur çalışmıyor. Birinde blur varken diğerinde yok. 
  • Now Brief yok ama çokta önemli değil. 
  • Ram kullanımı olarak bende çok uygulama yüklü olduğundan herhalde ortalama 5gb kullanıyor ama bazıları azalmış demiş. 
  • Günlük kullanımda ısınma olarak daha da azalmış ama zorlandığında yine çok ısınıyor ve kasıyor. 
19 Comments
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
ben de yükledim sizin gibi düşünüyorum cihazın en büyük düşmanı ısınma yoksa gayet iyi
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle kesinlikle. O ısınma sorununda da thermal guardians ile çözüyorum az da olsa
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
bildirim paneli sorunu çözülmüş ya en çok ona sevindim
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Evet bende
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
Bende galeride öyle bi sorun yok hocam. Sizde neden var acaba ?
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Galeride tam ekran kaydırma açık olunca oluyor az önce **bleep** ettim onu kapatınca düzeliyor
ƁŰƳŰƘ
Expert Level 5
Galaxy S
Bende gördüğüm değişiklikleri ele aldim ;

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/️-️-ONE-Uİ-8-0-YENİLİKLERİ-ayrıntılı/td-p/20677726?src=ShareByUserCM
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Transparent hint özelliği açık mı?
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kapalı