cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 One UI 7 Eksik geliyor.

(Topic created on: 04-25-2025 05:17 AM)
458 Views
erdempn
Active Level 6
Options
Galaxy S

Now brief, ses silgisi ve metin düzenleme güncellemeyle beraber gelmeyecekmiş. Ayrıca Now bar sadece medya kontrol görevini gerçekleştirebilecekmiş. Gerçekten tüm şunları çıkardıktan sonra ne kaldı ki? Güncellemenin amacı ne tam olarak zaten geç veriyorlar o da eksik geliyor.

13 Comments
tonyalı
Active Level 7
Galaxy S
Bende s22 kullanıyorum merakla bekliyorum nasıl bir değişiklik olacak diye telefonda
mertys
Expert Level 1
Galaxy S
22 u kullannıyorum iki beklentim vardı onlarda gelmicekmiş birisi pil sağlık oranı ikincisi ise şu kilit ekrandaki derinlik efekti olayı yokmuş yani çokta beklentim yoktu öylede oldu benim için.
tonyalı
Active Level 7
Galaxy S
Yazık gerçekten
kereewm
Expert Level 2
Galaxy S
S22 ye böyleyse ben kendimi düşünemiyorum. (S21)
tonyalı
Active Level 7
Galaxy S
Gecmis olsun hocam
Metinbey07
Active Level 5
Galaxy S
sadece arayüz güncellemesi sanırım s21 lere çokta bir sey beklememek lazım demek ki 😮
arasx
Active Level 4
Galaxy S
Bence mantıklı bir şey eski telefon bütün yeni özellikleri verirse yeni çıkartı telefonların anlamı kalmaz samsung en doğrusunu yapmaya başladı telefon tasarım da değişmesi lazım s serisi a serisine benzer olmaz ı lazım
0 Likes
erdempn
Active Level 6
Galaxy S
elma bile veriyor yapmayın ya 3 senelik telefon 10 senelik değil
arasx
Active Level 4
Galaxy S
Vermiyor yapay zeka 2 modele verdi 15 pro ve 16 pro ya apple ne zaman yeni şeyler verdi gözüktü apple eğer hepsine verseydi şatış düzgün olmazdı samsung bu yolda gitmesi tavsiye ediyorum artık bir özeliki olmaya başladı
0 Likes