cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 One UI 6.1.1 Deneyimlerim - Detaylı

(Topic created on: 09-23-2024 08:27 PM)
632 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
  • Öncelikle S23 serisinde ki 16.9-19.9 sanırım zoom yapınca bozulma yok. Kamera çekim kalitesi bir tık iyileştirilmiş.
  • Animasyonlar daha akıcı hale gelmiş. Özellikle 60Hz'de bu **bleep** ediliyor. 120Hz'de daha da yağ gibi akıyor.
  • İlk defa şaşırtıcı olacak bilmiyorum daha önce sizde oldu mu ama S22'de güncelleme yaparken ve güncelleme sonrası telefon çok fazla ısınıyordu. Bu güncellemede ve güncelleme sonrasında ısınma hiç olmadı. Telefon ciddi anlamda ısınmıyor, şaka gibi. 🧿
  • Birkaç yeni AI özelliği eklenmiş ama bana göre bir önemi yok çünkü Türkçe olmadığı sürece günlük kullanımda gereksiz.
  • Galeriye yeni AI portre, Canlı Efekt ve AI çizimle birlikte lens parlamasını kaldırma gelmiş (daha önce var mıydı bilmiyorum, yeni gördüm).
  • Aramalar kısmında aynı Apple'da olduğu gibi profil kartı ekleyebiliyoruz, aynı zamanda artık kaydırma yapmadan dokunarak çağrı yanıtlayabiliyoruz.
  • Pil kullanımı ile ilgili erken konuşmayayım. Onu daha sonra güncellerim.
  • Unutmadan, klavyedeki mikrofon simgesinin takılı kalma sorununu çözmüşler. Onunla ilgili Kore sayfasına yazmıştım, dikkate alınmış.
22 Comments
eros09
Active Level 5
Galaxy S
Bilgiler için teşekkürler
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim
meydanoglu
Active Level 4
Galaxy S

Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler

Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Ne demek her zaman
klazaybara
Active Level 4
Galaxy S
Bu animasyonlar baya iyilestirilmis onceden hizlica gir cik yaparken aninda ekrana geliyordu uygulama ama simdi oyle degil ios gibi bir tik
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Evet katılıyorum daha smooth gidiyor. One UI 7 ile daha da akıcı olacak diyorlar bakalım 🙏
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Hoparlor ses gitmesi varmı 6.1.1 ile geldi s23 te
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Nasil yani
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Müzik acınca ses gelmiyor yeniden acınca duzeliyor