cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Mobil Veri Açılmıyor

(Topic created on: a month ago)
234 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Ya sinir oluyorum artık ben bu duruma. Wifi kapatıp mobil veriyi açıyorum ama telefonu yeniden başlatmadığım sürece açılmıyor. Mobil veri ayarlarını da sıfırladım yok. Ayrıca telefon Aralık güncellemesi sonrası o ladar kasıyor ki anlatamam. Ram yetmiyor cihaza 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
smmrt
Active Level 3
Galaxy S
hocam bende de aynı sorun var ama yeniden başlatmanıza gerek yok, uçak moduna alıp kapatırsanız normale dönüyor bende. tahminimce sizde de işe yarar

View solution in context

Solution
mert528
Active Level 3
Galaxy S
Olabilir, pek bir fikrim yok, zaten bir süre sonra insan alışıyor. Şunu da söyleyeyim, ben otomatik yeniden başlatma kullanıyorum; bunun etkisiyle beraber son bir aydır bu mobil veri kapanma olayı bayağı azaldı. İsterseniz siz de deneyebilirsiniz.

View solution in context

26 Comments
Solution
smmrt
Active Level 3
Galaxy S
hocam bende de aynı sorun var ama yeniden başlatmanıza gerek yok, uçak moduna alıp kapatırsanız normale dönüyor bende. tahminimce sizde de işe yarar
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Neden oluyor hiçbir fikrim yok. Eskiden olmuyordu hiç
smmrt
Active Level 3
Galaxy S
cihazım a52 ama sorun aynı, dediğiniz güncellemelerden sonra iyice baş göstermeye başladı bende de
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten Samsung neyi düzgün yapıyor ki
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Bu sorun oppoda da var...
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Çok ilginç ya
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Uçak modunu açıp kapatırsın ya da uygulamalardan mobil veri servisinin verilerini silersin🔥
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler
mert528
Active Level 3
Galaxy S
Aynı sorundan dolayı cihazı servise götürdüm. Yaklaşık 3-4 gün serviste durdu, ilk aldığım zaman bi problem yaşamadım ama sonrasında tekrar başladı. Yukarıda yazdıkları gibi mobil veri gittiği zaman yada açılmadığın'da uçak moduna almak lazım. Cihaz 2024 Mayıs ayında alınmış S22.