Original topic:

S22 Kullananlar Hakkında

(Topic created on: 09-06-2025 09:58 PM)
337 Views
mukan25
Active Level 7
Options
Galaxy S

Yaklaşık 2 senelik s22 kullanıcısıyım ancak one ui7den sonra cihazda ısınmada kaynaklı oyunlarda olsun pil olarak olsun çok ciddi düşüşler olduğunu **bleep** ettim herkeste aynı durum var mı ve one ui8 ile iyileştirme yapılır mı 

26 Comments
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
her şeye rağmen şu tasarımı için bile kullanmaya devam edilir 😀
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 6
Galaxy S
Bende s22 nin tasarimini seviyorum cidden baska birsey. Benim gozumde samsung illa bir tasarima bagli kalacak ise kamera dizayni boyle kalmaliydi A serisi ve S serisi cok kolay ayirt edilirdi hem.
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
telefonun ince olması ve dediğiniz gibi kamera dizaynı gerçekten o zaman da alırken en çok beni etkileyen şeydi elimde telefonun büyük durmasını sevmiyorum ama kasa küçük olunca pil de küçük oluyor
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 6
Galaxy S
S22 de ilsa s23 de olsa batarya ufak olunca ben yanima samsung un 25w lik olan 10bin mahlik powerbanki ile disari cikiyorum diger turlu aksama dogru bitiyor. Cok fotograf cekince falan
desteksamsung
Active Level 3
Galaxy S
Servise goturin garantisi devam ediyorsa batarya degistirip bir yazilim atilsin
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
dediğiniz mantıklı fakat garsnti büyük ihtimalle bitmiştir ve ben cihazın içinin açılmasını çok sevmiyorum ne olacağı belli olmuyor
0 Likes
Hasan_sklk
Active Level 6
Galaxy S
Isınma olayı bende pek yok belki oyun oynamadığımdan olabilir ama şarj konusunda düşüş var mobil veri ile 3 saat ekran açık wifi ile 6-7 saat alıyorum
0 Likes