Original topic:

S22 Kullananlar Hakkında

(Topic created on: 09-06-2025 09:58 PM)
328 Views
mukan25
Active Level 7
Options
Galaxy S

Yaklaşık 2 senelik s22 kullanıcısıyım ancak one ui7den sonra cihazda ısınmada kaynaklı oyunlarda olsun pil olarak olsun çok ciddi düşüşler olduğunu **bleep** ettim herkeste aynı durum var mı ve one ui8 ile iyileştirme yapılır mı 

26 Comments
Galaxy S
S23fe kullanıyorum güzel cihaz ama son güncellemelerle bozdu kendisini cidden belki 8 sürümü ile düzelir
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
her şey bu one ui7den sonra oldu bildirim paneli bile sorunlu iniyor aşağıya bi takılma ile can sıkıcı durum eskiden makine gibi cihaz ne hale geldi
0 Likes
Galaxy S

Benimkinde aşırı ısınma meydana geldi takılmalar yavaşlamalar mevcut nedense Hocam yaa

0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
bu yeni güncelleme ile düzelmezse ciddi olarak cihaz değişmeyi düşünüyorum inşallah sizin de sorununuz düzelmiş olur
Galaxy S
İnşallah Hocam s25 e çıkacak güç var ama o cihaz da da sorun olmayacağı ne malum ki
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
bu saatten sonra samsungu çok tercih etmeyi düşünmüyorum o paralara iphone ile stabil olmayı tercih ederim s22ye de zamaninda iphone ile aynı parayı vermiştim 🙏
Galaxy S
Doğrudur vallahi ama güncelleme ile sorun olması çok saçma yaa
priv
Active Level 10
Galaxy S
One UI7 fabrikadan UI7 ile çıkan cihazlarda sorunsuz çalışıyor. Yani S25 serisi, A36 ve A56. Okuduğum hiçbir sorun benim cihazımda yok mesela. O yüzden geçebilirsiniz bence.
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
telefonu bu kadar temiz kullanıp bir güncelleme ile böylesine düşüş görmek sinir bozucu durum o yüzden samsunga kızgınım 😀