theiozyurt
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-28-2024 09:00 PM (Last edited 02-28-2024 09:02 PM ) in
Galaxy S
S22 cihazımı kullanmaya yenş başladım ve **bleep** ettiğim birkaç sorun var, bazen karşılaşıyorum ve can sıkıcı oluyor. İlk sorun mobil verinin açık olmasına rağmen kullanılamıyor olması (4.5g yazısının gelmemesi), çözümü uçak modunu açıp kapatmak veya cihazı yeniden başlatmak. Çözümünü biliyorum ama sorunun yazılım güncellemeleriyle çözülmesi bence şart. Diğer problem ise ısınma sorunu, bazı arkadaşlar aynı model cihazlarının anakartlarının değiştiğini söylemişler muhakkak onlarda sorun daha barizdir lakin bu telefon zaten çabuk ısınıyor ve yüksek sıcaklıklara ulaşabiliyor. Diyeceğim o ki en kısa zamanda yeni bir yazılım güncellemesiyle bu hatalardan kurtulunmalı çünkü S22 gerçekten güzel bir cihaz ve bu tarz problemler yazılımla çözülebilir şeyler.
3 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 09:02 PM in
Galaxy S
İşlemcisi sorunlu olduğu sürece ısınma sorunu sanmıyorum tam çözülsün
theiozyurt
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 09:04 PM in
Galaxy S
S22'den önceki pek çok S serisi cihazda yine benzer ısınma sorunları vardı maalesef, belli oranda önüne geçilebileceğini düşünüyorum şahsen.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2024 09:10 PM in
Galaxy S
S23 de bu sorun ortadan kalktı ama s22 s21 s20 deki işlemciler verimsizdi o yüzden hepsinde sorunlar çıktı s23 de adam akıllı sorunsuz bir işlemciye geçiş yapabildiler