cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Güncelleme

(Topic created on: 08-03-2024 01:22 PM)
150 Views
alperen24q
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar bugün satın aldığım s22 geldi içinde one ui 5.1 kurulu cihaz biraz ısınıyor gibi cihazı one ui 6.1 e kursam bu düzelir mi veya kurmami onerirmisiniz batarya hakkında tak konuşamam ilk kullanimim daha çünkü.

16 Comments
Brcuu
Active Level 4
Galaxy S
S22 almakla çok iyi etmişsiniz eskiden kullanıyordum gayet güzel telefon iyi günlerde kullanın ben o telefonda 5-6 saat ekran görüntüsü alıyordum telefona çok program indirmeyin ve arka planda kullanılan bütün uygulamaları kapatın işinizi görecektir
0 Likes
Galaxy S
Vallahi arka planıda kapat güç tasarrufunda da kullan aynı gidiyor değişen hiç birşey yok
0 Likes
alperen24q
Active Level 6
Galaxy S

Nasi yani anlamadim

0 Likes
Galaxy S
Ya arkadaşım güç tasarrufunada alsan telefonu bildirimleride kapatsan aynı şarj dayanmıyor farketmiyor diyorum yani
0 Likes
ilyassss
Active Level 5
Galaxy S
Kanka güncellemediysen sakin guncelleme s22 ultra var 6.1 ile sarj cop oldu su gibi iciyor
0 Likes
alperen24q
Active Level 6
Galaxy S

Benimkide şuan öyle gidiyo ama oturur herhalde guncellemeyecegim kimse onay vermediği icin

0 Likes
Solution
Galaxy S
Güncellemeyin hocam. 6.1 de kötü değil fakat 5.1 hem pil hem performans anlamında daha stabildi, 2 yıl 3 aydır kullanan biri olarak söylüyorum
0 Likes