Original topic:

S22 DEĞİŞİM RİSKİNE DEĞER Mİ ?

(Topic created on: 3 weeks ago)
223 Views
KaanEfeVR
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba samsung s22 telefonumdan gerçekten memnundum taaki son one uı güncellemesine kadar telefonda yavaşlama,pil performansında ciddi düşüş meydana geldi.Şimdi size sorum riske girip servise yollamalımıyım telefonu telefonumun içini vs açacaklar hani normal ama Türkiyedeki hiç bir servise güvenemiyoruz malum belki bi ihtimal üst modelle değişim şansı tanırlar sizin öneriniz nedir? Nasıl bir yol izlemeliyim 

0 Likes
12 Comments
StrawRetro
Active Level 5
Galaxy S
paran oldugu gibi değiş, ozellikle 22 ve 23 serisini bitirmeye calisiyorlar.
KaanEfeVR
Active Level 6
Galaxy S
valla param yok öğrenciyim bunu bile zor bela alabildik kardeşim iph geçti poco x6 prodan ben kaldım
0 Likes
StrawRetro
Active Level 5
Galaxy S
o zaman s22 bir sure iş gorur. Kamerasi iyi cihaz oyunda oynatiyordur kesinlikle sosyal medya da cok sorun yasamiyorsundur 1 2 sene daha idare eder kanka ben s20 fe yi 6 yil kullandim
KaanEfeVR
Active Level 6
Galaxy S
sence servise yollama riskine girilir mi normalde güncelleme yapmayacaktım one uı 7 de kalacaktım salaklık ettik güncelledim
0 Likes
StrawRetro
Active Level 5
Galaxy S
servise ne sebeple yollayacaksin
KaanEfeVR
Active Level 6
Galaxy S
yavaşlama + batarya ekran süresi maks 4 saat civarı alıyorum ama eğer mobil veriyi açarsam 3 saatlere kadar düşüyor
0 Likes
StrawRetro
Active Level 5
Galaxy S
cihazda 3900 MaH batarya var ve Snapdragon 8 gen 1 gibi guclu bir islemci var yoksa da exynos versiyonu var exynos 2200 yani kotu islemciler degil, bataryanin dayanmamasi normal. Yeni guncellemelerde yapay zeka fazla oldugu icin sizin cihazlariniz fazla veri cekiyor bu yuzden batarya cabuk bitiyor. benim cihazim 25+, islemcide yapay zeka icin uretilen farkli chipler oldugu icin batarya konusunda sorun etmiyor. Yavaslama da gayet normal. Cihazi fabrikasyon ayarlarina bir kere cekmeyi dene guncellemelerde silinirse One UI 7 de takilabilirsin
0 Likes
KaanEfeVR
Active Level 6
Galaxy S

alalı 2 yıl olacak daha hiç sıfırlamadım cihazı bu forumda servise batarya sebeplerinden yollayıp biraz uğraşsa bile üst cihazlarla değişim yapan gördüm.Olmassada çok problem değil yakın zamanda yurt dışına gideceğim orada istemeyerekte olsa değiştireceğim mecbur telefonumu seviyorum bana kalırsa. telefon almakta şuan için gereksiz geliyor snapdragon versiyonu bu arada

0 Likes
StrawRetro
Active Level 5
Galaxy S
3900 mah batarya zaten ona yetmez ki, nasil biliyorsan oyle yap kanka hayirlisi nehse o olsun
0 Likes