- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S22 modelini alali daha 1 sene olmadi 6 ay falan olmustur ve bu telefonun sarji 5 saat bile dayanmiyor parlakligi full dusuk sadece whatsapp kullandigimda bile 4dk icinde %1 dusuyor sarj buna bi de oyun oynadiginizi veya arkaplanda uygulamalar acip kullandiginizi dusunun bu telefon gunluk kullanima bile yetmiyor cok bi sey istemiyordum sadece okuldayken beni aksama kadar goturse yeterdi eski telefonum 4 senelikti ve onun pil performansi bile ayni bu telefonla
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy SNeredeyse tüm gün telefonu kullanıyorum. Bir kere şarja takınca bayağı gidiyor ama sen
Kullanmadığın uygulamaları sil veya apk installer by uptodown ile yedekle veyahutta devredışı bırak hiç işe yaramayan emoji uygulaması gibi veriyi sil ve tüm güncellemelerrini kaldır.
ProfAbuzerKömürcünün dediği gibi Pil tasarruf modunda kullan ve her şeyi kısıtla(ihtiyacın olan şeyler dışında. Telefon, mesaj vb.)
Ve tüm uygulama ve sistem uygulamalarını ilk önce uyku moduna al ondan sonra (bazıları geçmediği için orada kalıcak) tümünü derin uyku moduna al.
Eğer böyle bir seçeneğin yok ise ChatGPT yi indir ona sor. ChatGPT 4o bi ihtimal neredeyse tamamen soruna çözüm bulabilir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in