cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Bataryasi Berbat

(Topic created on: 4 weeks ago)
137 Views
sehnaria
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S22 modelini alali daha 1 sene olmadi 6 ay falan olmustur ve bu telefonun sarji 5 saat bile dayanmiyor parlakligi full dusuk sadece whatsapp kullandigimda bile 4dk icinde %1 dusuyor sarj buna bi de oyun oynadiginizi veya arkaplanda uygulamalar acip kullandiginizi dusunun bu telefon gunluk kullanima bile yetmiyor cok bi sey istemiyordum sadece okuldayken beni aksama kadar goturse yeterdi eski telefonum 4 senelikti ve onun pil performansi bile ayni bu telefonla 

5 Comments
Galaxy S
O cihazın bataryası zaten düşük bir de sen yıprattıysan normal pilin ömrünü öğren değişim yap daha uzun gitmesini istiyorsanda güç tasarruf modunda kullan yapacak birşey yok veya değiştir..
0 Likes
Galaxy S
S24 lerdede hızlı bitme sorunu var kardeşim
0 Likes
Galaxy S
Ben smA21 kullanıyorum.
Neredeyse tüm gün telefonu kullanıyorum. Bir kere şarja takınca bayağı gidiyor ama sen

Kullanmadığın uygulamaları sil veya apk installer by uptodown ile yedekle veyahutta devredışı bırak hiç işe yaramayan emoji uygulaması gibi veriyi sil ve tüm güncellemelerrini kaldır.
ProfAbuzerKömürcünün dediği gibi Pil tasarruf modunda kullan ve her şeyi kısıtla(ihtiyacın olan şeyler dışında. Telefon, mesaj vb.)
Ve tüm uygulama ve sistem uygulamalarını ilk önce uyku moduna al ondan sonra (bazıları geçmediği için orada kalıcak) tümünü derin uyku moduna al.

Eğer böyle bir seçeneğin yok ise ChatGPT yi indir ona sor. ChatGPT 4o bi ihtimal neredeyse tamamen soruna çözüm bulabilir.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
One UI 6.1 çok güç tüketiyor bilgin olsun. 5.1 bu kadar tüketmiyor du
0 Likes
adnan34
Active Level 6
Galaxy S
Selam kardeş elimdeki telefonu hemen elinden çıkar. Ben eski 22 aldım 2 gün sonra sattım o kadar kötü bir bataryası var ki işlemcisi Çok iyi o bataryayı alabiliyorsan s23 al bataryası çok iyi gidiyor işlemcisi çok iyi tasarımı çok iyi