cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 5g tıkırtı sesi

(Topic created on: 08-01-2024 02:39 PM)
122 Views
LastWish
Active Level 1
Options
Galaxy S
İyi günler yaklaşık 2 hafta önce aldığım s22 5g telefonun bu sabah salladığımda kamera bölgesinden tıkırtı sesi geldiğini **bleep** ettim, İnternet'e başkalarınında bu sorunu yaşadığını sorunun telefonun kamerasında bulunan titreşim önleme sisteminden kaynaklandığını öğrendim fakat onlarda kamera açılınca sesin gitmesi gerektiğini söylemiş bende ses gitmiyor ayrıca çektiğim videolarda da ses duyuluyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı yoksa servise mi götürmeliyim?
8 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Yine duyulur ama eskisi gibi cok net olmaz kamera acınca
LastWish
Active Level 1
Galaxy S
Evet kamera açılınca eskisi kadar net değil ama video çekerken sallayınca ses videoda gayet net bir şekilde duyuluyor
0 Likes
LastWish
Active Level 1
Galaxy S
Aslında bu yüzden cihazda bir sorun olabileceğini düşünüyorum
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Galaxy S
Abi bu S22 Serisinde kameralarda "Optik İmaj Sabitleyici" diye bir özellik var telefonu sallayınca ortaya odaklanıp titreşim azaltıyor. Yani kırık falan değil için rahat olsun. Bu arada telefon hayırlı olsun, güle güle kullan 😀
byrmclk05
Active Level 8
Galaxy S
Aynen. Kameralar oynuyor. Ama fabrika çıkışlı 😂 sorun yok yani
0 Likes
LastWish
Active Level 1
Galaxy S
Daha önce nasıl farketmediğimi anlamadım çektiğim videoda telefonu sallayınca tıkırtı sesinin duyulması biraz canımı sıkmıştı
LastWish
Active Level 1
Galaxy S
Sanırım bir sorun yok cevaplar için teşekkürler
byrmclk05
Active Level 8
Galaxy S
Tabiki sorun yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Kameranın donanımsal özelliği. Güle güle kullan.
0 Likes