cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22+ 5 saatten az ekran süresi

(Topic created on: 05-21-2024 02:02 PM)
304 Views
xoquatzel
Active Level 1
Options
Galaxy S
Arkadaşlar selam. Artık o kadar bıktım ki size danışmak istiyorum bu bela telefonu aldığımdan beri ekran süresi her zaman düşük oldu şarjı su gibi gidiyor 1 kez batarya değişmeme rağmen hala ekran süresi az, oyunlarda 5 dk sonra alev gibi oluyor kasmaya başlıyor 120 hz de kullanıyorum 60 hz geçince max 9 saat dayanıyor teknik servise gitsem diyecekleri belli tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorum ama taktiklerini bilmiyorum yardımcı olun da şu la net telefondan kurtulayım.

image

image

7 Comments
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Samsung un en kötü serisi heralde s22 serisi oldu, kullanıcıların bir türlü yüzü gülmedi, herşey işlemciden bitiyor, 8gen1 baya olumsuz etkiledi bu seriyi.
xoquatzel
Active Level 1
Galaxy S
elim kırılsaydı da almasaydım ultra almayan aklımı s ya millet yok 1 gün değil 20 saat dayanıyo ne yapabilirim felan diyor şaka gibi resmen bu teli günde kaç kere şarj ediyorum anlatamam denemediğim taktik kalmadı tasarruf özürlüsü resmen telefon
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Valla bende s21 fe vardı, model yükseltecektim s22 gözüme güzel gözüküyordu ama s23 daha güzeldi herşeyi ile, gittim s23 aldım, şimdide iyi ki almışım diyorum kardeşim. S22 kullanıcıları hâlinden hiç memnun değil, en mantıklısı değiştirmek olur artık, yapacak birşey yok.
xoquatzel
Active Level 1
Galaxy S
serinin üvey evladı güncelleme desen geç gelir özellik desen kısıtlı gelir değiştirsen desen az sayarlar yenisini alsan pahalı gelir öğrenciyim ben aga 21k cebimden verdim en az 7 sene götürsün diye alalı 1.5 sene oldu eski xiaomi mi 9t bile bu kadar çektirmedi
umvvt
Active Level 6
Galaxy S
Aynen kardeşim satıp üzerine alınabilecek en mantıklı telefon hangisi tek sıkıntısı pili bu arada onun dışında uçak gibi telefon
umvvt
Active Level 6
Galaxy S
Aynı durumdan bendede var su gibi akıyor sarj ya prize monte edecem en sonunda
SM-S901E_DS
Active Level 7
Galaxy S
Sen birde bana sor tlefon iPhone X öncesi serilere benzedi şarj konusunda
0 Likes