cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 2024 yılında alınırmı

(Topic created on: 08-11-2024 04:59 PM)
344 Views
Hamza_A34
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba s22 almayı düşünüyorum ama s23 fe de aklımda tabiki ama s22 nin tasarımı ekranı kamerası işlemcisi hoşuma gidiyor tek eksiği batarya biraz kötü.İyileştirmeler yapıldığı söyleniyor doğrumudur?

8 Comments
alialim
Active Level 4
Galaxy S
Hocam sıkıntılı biraz temiz denk getirmeniz gerek mesela ben 1 ay önce s22 almıştım telefon youtubeye girerken fln yanıyordu daha sonrasında bloetoothu arızalı çıktığı içinde iade etmiştim 1 2 hafta önce tekrar aldım ısındığını 1 2 kere ya gördüm ya görmedim. Batarya konusunda 120hz hep açık, işlema hızı daima maxiumumda, mobil verili 6saate yakın ekran süresi alıorum 3700 mah a görede ideal bence
alialim
Active Level 4
Galaxy S
S23fe almanızı tavsiye ederim s22ye göre
Hamza_A34
Beginner Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim
Galaxy S
Asla önermiyorum S22'yi aşırı ısınıyor ve pili çabucak eskiyor işlemci yüzünden bütçeniz iyi ise S24 ve ya S24 plus alabilirsiniz
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy S
S23 fe Alabilirsin
oozzak
Active Level 3
Galaxy S
S22 hiçbir yılda alınmaz ya. 4 ay falan anca kullanabildim. Kamera ve tasarım olarak çok çok güzel bir cihaz. Fakat kış ayında bile ısınıyor, günde 3 kere şarja taktığımı biliyorum. Batarya konusunda da rezalet. Başka bir alternatife yönlen bana kalırsa.
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Alınmaz sıkıntılı cihaz seni üzer, s23 fe alsan oda işlemciden biraz üzer ama s22 den daha kararlı çalışıyor s23 fe
hvuseyin
Active Level 1
Galaxy S
Dostum bende daha yeni S22 aldım konuyla alakalı şunu söylemem gerekirse sıcak bir memlekette ikamet etmekteyim. Kılıfla kullanıldığı vakit gayet sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin sıcaklıkla uğraşmıyorsun ben bunu samimi bir şekilde söyleyebilirim fakat batarya konusunda evet bi tık üzebilir tabii telefona ne kadar baktığına da bağlı kalaraktan bunu düşünmek lazım bende S22 ve S23 FE arasında kaldım ve şuna emin olaraktan S22 aldım; kamera, tasarım ve boyut. Bundan öncesinde S21 FE kullandım geçenlerde de S23 FE'yi bir tık deneyimleme şansı buldum. Zoom geçişlerinde Samsung telefonlarda her daim düz S serileri mesela baya iyi bir şekilde geçiş yapıyor fakat FE kısmına geldiğimiz zaman maalesef istenilen zoom geçiş performansını sağlayamıyor. Tabii ki Apple'da olduğu gibi akıcı değil ama gayet güzel. Fiyat bandı olarak da cebi üzmeyen bir telefon açıkçası. Fakat yeni yenidir, eğer ki tasarım ve ebat senin için önemli değilse S23 FE'ye geçiş yapabilirsin. Bahsettiğim faktörlerden dikkatını çeken bir nokta varsa ona göre tercihini yapman en doğrusu olacaktır fakat görünen şu ki yakın bir tarihte S24 FE çıkacak gibi duruyor biraz daha sabredersen S24 FE'yi direkt al derim bence.