cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Şebeke Problemi

(Topic created on: 10-03-2023 08:06 PM)
Aykut
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba. Vodafone kullanıyorum fakat 4.5G olmasına rağmen ara ara şebeke gidiyor. Son 2 haftadır da çok **bleep** olmaya başladı bu durum, İnternet çekmiyor hiçbir şekilde. Vodafone Kullananlar varsa sizde de öyle mi yoksa S22 de mi böyle?

14 Comments
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Vodafone kaynaklı olduğuna eminim :)
Aykut
Expert Level 4
Galaxy S
Rezil firma ya
0 Likes
ByLord_A53
Active Level 4
Galaxy S
Türk Telekom kullanıyorum.Vodafone den geçmiştim.al birini vur ötekine !!! Avrupanın en kalitesiz internet ağını kullandığımızı da unutmayın
0 Likes
Aykut
Expert Level 4
Galaxy S
Vodafone cidden berbat ötesi. Birde 5G ye geçilecek. Rezalet
ByLord_A53
Active Level 4
Galaxy S
Vodafone olsun turkcell olsun Türk Telekom olsun hattınız ile yurd dışına çıktığınızda inanılmaz hızlı ( örnek olarak Gürcistan da ) sorun ülkemizdeki mobil ağlarda ki verilerin düşük tutulması ve düşük maliyet ile yüksek kazanç ahlaksızlığı.. Şuan hala 4,5G yi beceremiyoruz ki 5G den bundan farklı birşey beklemeyelim
0 Likes
Aykut
Expert Level 4
Galaxy S
Tarife fiyatları çok yüksek verilen hizmet 0
0 Likes
ZyraXone
Active Level 8
Galaxy S
Sırf sinirsiz paketi var diye geçen hafta geçiş yaptım ve çoğu yerde çekmiyor Turkcelle geri dönmek için can atıyorum taahhüt bitinceye kdr
0 Likes
Aykut
Expert Level 4
Galaxy S
Turkcelle bende geçmeyi düşünüyorum fakat çok pahalı
0 Likes
ZyraXone
Active Level 8
Galaxy S
Vodofaneden zaten beklentim yoktu çok şikayet vardı ama bu kadar rezillik beklemiyordum.

Turkcell Pahalı fakat her yerde çekiyor ve yüksek hız veriyor (köyde bile 100mbps alıyordum) iptal hakkım olsa uğraşmam geri dönerim turkcelle

Turk telekom bakabilirsiniz isterseniz hiç kullanmadım ama genel olarak ortalama dönütler duymuştum

0 Likes