cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21fe un1ca

(Topic created on: 04-27-2025 12:23 AM)
292 Views
Sm21fe
Active Level 7
Options
Galaxy S

Cihaza rom yükledim bugün bazı istekler üzerine ne özellikler var onları ele alacağım 

image

Öncelikle pil s21fenin baş belası stock rom ile pek **bleep** yok ama un1ca az daha iyi stock romdan 

image

Resmi yazılım kısmı bozulmadı olarak gözüküyor root atmadığım için olabilir belkide stock rom atsam garantiye götürdüğüm de hiç bir sıkıntı olmaz bilen arkadaşlar açıklama yaparsa daha iyi olur

image

image

image

Galaxy ai özellikleri var bu romda ek olarak pekte diyecek birsey yok biliyorsunuz zaten

image

image

image

image

Bu şekilde eski stock roma göre ek güzel eklerde var açık hava modu bile mutlu etti beni mesela ama en önemliside adaptif ekran batarya için çok iyi 

image

image

Ek olarak cihaza un1ca tarafından güncelleme geliyor ellede kurmanızı gerek yok otomatik yapıyor bunu 

Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz knox kısmında ise Play storede knox sayaç sorgulama ve members tanilamada baktığımda bir sıkıntı gözükmüyor download modeye bakmak lazım ama fırsat olmadı fakat samsung güvenli klasör samsung health aktif çalışıyor ondan yana sıkıntı yok arkadaşlar iyi forumlar dilerim iyi geceler 
18 Comments
erejS24Ultra
Active Level 8
Galaxy S
Resmi yazılımı nasıl bakılabilir?
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Membersta telefon tanımlama kısmında
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S