Original topic:

S21fe telefonum fazla ısınıyor

(Topic created on: 05-24-2025 09:43 PM)
283 Views
Marhel
Active Level 4
Options
Galaxy S
Telefonu alalı 1 ay oldu.2.nesil 0 aldım ve yazılım güncellemesi ile adroid 15, one 7.0 da yükleyeli 1 hafta oldu.Oyunlarda veya sosyal medyada telefon fazlaca ısınıyor.Yazında gelmesi ile telefonlarımızda bi tık ısınıyor.Günlük kullanımda 37-40 dereceye ulaşabiliyor, Oyunlarda 43,5 derece batarya sıcaklığı ile karşı karşıya kalıyorum.Daha demin akşam saati balkonda ferah ferah havada satranç (lichess) oynarken telefon sıcaklığı 44 dereceyi buldu.Sizce çok fazla ısınmıyormu? Aynı telefonu olan veya yazılım güncellemesinden sonra sizdede ısınma sorunu ile karşılaştınızmı? Ben normal bulmuyorum
10 Comments
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Normal hocam sd 888 ise zaten ısınan bir ıslemci exynos ise o ondanda kötü bende sd 888 var yarim saat pubg oynadim hava 23 derece akici 120 fpste (custom rom var o yuzden 120fps) 53 derece oldu telefon instagramdada optimizasyon sorunu var o yuzden isiniyor genel kullanimdada 37 40 derece o cihaz için makul yani s21fe icin normal degerler
0 Likes
Marhel
Active Level 4
Galaxy S
Bende pugbde batarya sıcaklığı maks 42 oluyor, genellikle 39-40 seviyelerinde yüzüyor (120 fps var config ile, grafiklerde dengeli iyi grafikte oynuyorum) Critical opsta 120 fps 43,5 dereceyi bulmuştum.Her oynadığımda o seviyelere çıkabiliyor normaldede 42-41,5 olur
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Birde garip telefon ekran kapalıyken falanda şarj yiyor diger cihazlara gore fazla oluyor bu deger
0 Likes
Marhel
Active Level 4
Galaxy S
53 derece batarya sıcaklığımı? Yoksa işlemci sıcaklığımı?
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
53 derece olan İslemci sicakligi batarya sicakligi 44 derece oluyor adana malum sıcakta pek sıkıntı etmiyorum ben ama rahatsız ediyor eli bir sureden sonra
0 Likes
Marhel
Active Level 4
Galaxy S
İşlemci normalinde altındada batarya 44 seviye pek iyi değil, adanada telefon baya etkilenir diye düşünüyorum.S21fe bu batarya sıcaklığı sorunu olmasa mükemmel telefon aslındada neyse..
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Kibar ince şık bir telefon ekran boyutu ne devasa ne küçük ekran çerçeveleri ince ekran kalitesi süper işlemcisinin hızı genel oyun performansı kamera video harika sesi falan tek sıkıntısı şu ısınma sorunu falan bataryayı katmıyorum dahi ona powerbank falan çözüm bulunur ancak genel kullanımda bile cihaz 45 50 derece oluyor aslında bataryayı etkileyen diger etmen ısı aslında cihaz ısınınca bataryada az gidiyor ama geri kalan herseyiyle süper harika bir cihaz
Marhel
Active Level 4
Galaxy S
Galaxy S
O telefonun özelliği o cebine koy ısıtır kışın 🔥
0 Likes