cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21fe kullanıcıları bakabilir mi

(Topic created on: 04-09-2023 10:55 AM)
299 Views
fatiihdemirrr
Active Level 7
Options
Galaxy S

image
 maximum 4 saat ekran açıklığı alıyorum genelde full mobil veri şeklde kullanıyorum siz nasıl daha fazla ekran süresi alıyorsunuz önerilerinizi bekliyorum 
6 Comments
bur_china
Expert Level 5
Galaxy S
Stabil bende boyle gidiyor..Screenshot_20230405_112253_Device care.jpgScreenshot_20230405_112216_Device care.jpgScreenshot_20230220_100606_Device care.jpgScreenshot_20230304_222757_Device care.jpg
ygtknca
Active Level 9
Galaxy S
S21 fe den 9 saati nasıl aldın be kral😁konumdan tut senkre her şey kapalı her şey derin uygulamada galiba ekran kaç hz de
bur_china
Expert Level 5
Galaxy S
😊👍valla bilmiyom usta..oyun pek oynamam zaten 1 saat 2 saat oynar çıkarım. youtube sosyal ağ takılırım..pile çok dikkat ediyorum bide sarjdayken falan hiç kullanmam.20 nin altına dusurmem 100 de yüzde yapmam fazla..
bur_china
Expert Level 5
Galaxy S
60 Hz.. neredeyse tüm uygulamalar derin uyku modu ve çoğu uygulamar karanlik mod..işlem hızı optimize güç tasarruf açık
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazı 120 hz kullanıyorsanız direk 2 saat etkiliyor pili pil tasarrufunu hiç bence boşuna açmayın işlemciyi kısıyor pek etki etmiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu süreyi artırabilirsiniz.

- Cihazı dinlendirerek kullanın 

- %100 şarj dolmadan çıkartmayın şarjdan 

- Bataryayı 0'a kadar bitirmeyin,en az %10 olsun şarj 

- Çok kullanmadığınız uygulamaları Derin Uyku Modu'na alın 

- Bildirimin önemi olmadıgı uygulamaların Arkaplan veri ve Arkaplan internet tiklerini kapatın 

- Özellikle videolu uygulamaları uzun süre kullanmayın 

- Ekran yenileme hızınızı düşürün 

- Eğer çok sorun olmuyorsa 4,5G'yi kullanmayın.(en az 1 saat farkediyor.)

- Geliştirici seçeneklerden Animasyonları kapatın 

- Bildirim paneline Animasyon yazıp oradaki Animasyonları Kaldır yapın iki tiki de kapatın 

- Adaptif Pil ve Adaptif Güç Tasarrufunu açın 

- Otomatik yniden başlatma ve optimize etmeyi kapatın 

- 2 günde bir 1Tapcleaner gibi uygulama ile ön bellekleri silip yeniden başlatın. 

- Hata veren uygulamaları kaldırın 

- Büyük güncellemelerden sonra cihazı bir kez sıfırlayıp kullanın 

- Orjinal şarj kablosu ve adaptörü dışında baska bir ürün ile şarj etmeyin. 

- Yeni yüklediğiniz uygulamalardan sonra cihazı yeniden başlatın 

- İhtiyaç değilse wifi ve bluethoot'u kapalı tutun 

- Her oyun veya uygulamayı merak edip kurup kaldırmakta şarjı çabuk bitirir 

- Ekran ışığını adaptif yapın 

- Ek olarak şarja takmadan önce ön bellek silip,yeniden başlatıp ve ardından en çok kullandıgın uygulamaları sadece bir kere açıp kapattıktan sonra ram sıfırlama yapıp şarja takarsanız hem şarj süresi kısalıyor hem de şarjı kullanma süresi uzuyor.Ben bu şekilde uzattım şarj süremi.