Original topic:

S21fe ekran yanması

(Topic created on: a month ago)
124 Views
yavuza50
Active Level 7
Options
Galaxy S

Cihaz daha 25 günlük sağ üstte pil sembolü ve en altta navigasyon çizgisinin izi kalmış

25 günde bu hale gelmesi normal mi servise gidicem değişim talep etsem yaparlar mı

Arka kapakta da esneme var bastırınca içeri oturuyor tam yapışkan tutmuyor gibi

Şarj yüzde 5 e gelince aniden yüzde 1 e düşüp kapanıyor

25 günlük olduğu için muadil cihaz değişimine onay verirler mi sizce
9 Comments
UNLIMITED_3
Active Level 6
Galaxy S
Cihaz sıfır ve 6 ay DOA kapsami icinde ise onarim isteme yada onaracagiz (ekran degiscek falan derlerse) kabul etme 6 ay doa kapsaminda cihaz ya sifir ile degisim iste yada para iadesi. Pil konusunda cogu samsung öyle bendeki s22 de 10 dan sonra hızlı dusuyir 5e gelince bir anda çakılıyor. Yanlis degilsem bataryayi korumak icin falan diyen vardi. Ne kadar dogru bilemem onu
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Şarj normal. S21 FE'de arka kapak **bleep**. Bastırınca bir miktar esneme olabilir. Onun dışında 25 günlük cihazda ekran yanması olmaması gerekir.
0 Likes
yavuza50
Active Level 7
Galaxy S
Kardeşimde de s21fe var onunkinde esneme falan yok kapakta
0 Likes
fansema
Active Level 8
Galaxy S
O yanma sürekli yok aslında ekran bir süre kapalı olunca geçiyor. Zaten değişim yapılsa da tekrar iz kalacak ben hiç uğraşmazdım
0 Likes
yavuza50
Active Level 7
Galaxy S
Bana da öyle geldi uzun süre calisinca artiyor sonra azalıyor gibi
0 Likes
Galaxy S
Ekran yanması varsa kesin servise götürün
0 Likes
yavuza50
Active Level 7
Galaxy S
Antalyadaki samsung servisi baya ilgili en ufak sorunda herşeye müdahale ediyolar ama şuanlık tek sorun arka kapaktaki açıklık gibi onu da cihazı açmadan ısıyla oturtmalarını isticem bakalım ne olcak
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Yanma telefon dinlenince bile geçmiyorsa kesinlikle servise gönder ve değişim işte
0 Likes
yavuza50
Active Level 7
Galaxy S
Telefon dinlenince geçiyor gibi ilginç geldi bana daha önce a50 yi 6 sene kullandım 1 sene sonra ancak iz çıkmaya başlıyordu 20 günlük cihazda iz görünce huylandım
0 Likes