Original topic:

S21FE 2.NESİL GÜNCELLEME

(Topic created on: 10-24-2025 09:56 PM)
278 Views
CANPOLATT13
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung yetkilileri Size sesleniyorum. Bu cihaza verdiğim her kuruş size Zehir zıkkım olsun. S20fe yi de servise göndermekten artık beni tanıyorlardı. Şimdi sıra s21 fe 2.nesilde. arkadaş Bu son güncelleme ile cihaz baya yavaşladı ve ısınma problemi arttı. Bide cihaz 4.5g deyken arayüzde donma ve cihazda aşırı ısınma var. 3G ye aldığımda ise cihazda resmen hızlanma ve akıcılık mevcut. E tabi 3g deykende İnternete erişim büyük sorun. Yani yazıklar olsun bir tane telefon yapamıyorsunuz. Bir telefonun şarjı 3 saatte bitmemeli. Yüzde 100den yüzde 88e 12dk iniyor. Yüzde 10dan Yüzde 1e 5dk iniyor. Daha 2 ay oldu servisten geleli. Birsürü parça vs. Değişimi yapıldı. Cihazım 8 aylık bide. Günde 3-4 kullanım ortalamam var. Oyun oynamıyorum. 

2 Comments
Trefax
Active Level 7
Galaxy S
Aynı sorun bende de var maksimum 10 dk içinde sadece Instagram ya %10 şarj yiyor... Isınma sorununu saymıyorum bile ellerim artık ısınıyor kış geldi tek faydası bu. Aldığıma alacağıma pişman oldum
0 Likes
ozzy7
Active Level 6
Galaxy S
Ben hep dedim s21 fe alınmaz ısınır şarjı dayanmaz diye millet "aaa ısınır mı hiç onda sd 888 var şarjı da bitmez" diye fanboyluk yaptı samsung o telefonu yapamadı hocam sat kurtul derim