cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21FE ŞARJ SORUNU

(Topic created on: 04-29-2023 03:10 PM)
308 Views
igamze
Active Level 1
Options
Galaxy S

Daha dun aldigim kurulumunu tamamladigim cihazim S21Fe'de buyyk bir sarj problemim var. Yalnizca whatsapp ve sosyal medyada gezinirken bile her 5 dakikada yuzde 1 sarj tuketiyor. 4 yillik diger galaxy telefonumda dahi boyle bir sorun yasamamistim. S21Fe yi bircok oneri ile severek aldim ancak tam bir hayal kirikligi oldu. Sorun cozume ulastirilmazsa, uzulerek 7 gun icerisinde iade hakkimi kullanacagim sanirim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Cihaz yeni kurulmuş. Pil grafiginin sag alt tarafinda kullanım ozellikleri ögreniliyor yazar. Bu ögrenme sureci kurulum yapildiktan sonra 1 hafta kadar sürebiliyor. Ögrenme süreci bittikten sonra kontrol etmelisin.

View solution in context

10 Comments
F-I-R-A-T
Active Level 10
Galaxy S
1 aya yakın bir sürede batarya tam performansını vermeye başlıyor
igamze
Active Level 1
Galaxy S
Samsung musteri temsilcisi de ayni seyi soyledi ama ne gibi bir alakasi olabilir anlayamadim cihaz yeni sonucta ayakkabi degil ki ayaga alissin 😄 acikcasi 1 ay beklerken iade hakkimi da kaybetmek istemiyorum duzelmez diye endisem de var kafam karisik
F-I-R-A-T
Active Level 10
Galaxy S
Yani eğer iade gibi bir düşünceniz varsa bunu etkilemek istemem ama ben daha önce s21fe kullandım çok memnundum genel olarak:)
0 Likes
igamze
Active Level 1
Galaxy S
Telefondan ben de genel olarak memnunum cok begenerek de aldim ama sarj konusu da onemli cozumlenmesinden yana gonlum :(
F-I-R-A-T
Active Level 10
Galaxy S
Eğer geri vermeyeceksen umarım düzelir
0 Likes
igamze
Active Level 1
Galaxy S
Umarim :)
igamze
Active Level 1
Galaxy S
Konustum bi yazilim guncellemesi yapildi ama sorun ayni devam ediyor bir ay gibi bi surede alisma sureci oluyormus duzelir dediler ama kafam karisik acikcasi
igamze
Active Level 1
Galaxy S
Bence sikayet etmek hakkimiz zira ekonomi belli o kadar para vererek aldigim cihazi 5 yillik cihaz gibi priz basinda kullanmak istemiyorum.
0 Likes
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Cihaz yeni kurulmuş. Pil grafiginin sag alt tarafinda kullanım ozellikleri ögreniliyor yazar. Bu ögrenme sureci kurulum yapildiktan sonra 1 hafta kadar sürebiliyor. Ögrenme süreci bittikten sonra kontrol etmelisin.