Original topic:

S21 ultra surekli yeniden başlatma sorunu

(Topic created on: 02-18-2026 12:55 AM)
305 Views
Nicoooooooooo
Active Level 1
Options
Galaxy S
Telefonumda son zamanlarda surekli yeniden kendi kendine başlatıyor. Pil de herhangi bir sorun yok. Düşürmedim de ancak 128 GB hafızanın 100 GB dolu. Uygulamalar ile ilgili bir problem mi oluştu diye düşündüm ancak onda da herhangi bir sorun bulamadım. Özellikle şu zamanda kapanıyor sorunu da oluşmadı kendi kendine zaman **bleep** etmeksizin kapanıp aciliyor bazen açılmıyor ben yan tus ile acıyorum. 

️ Edit: Batarya degistirdim, hafiza bosalttim telefonu sifirladim fakat sorun devam ediyor.

11 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam hiç batarya değişimi yaptınız mı? Ve cihaz kaç yıllık?
Nicoooooooooo
Active Level 1
Galaxy S
Yaptırmadım, ortalama 4 yıllık cihaz.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Muhtemelen Bataryanın artık "tükenmiş" olmasından dolayı böyle bir sorun yaşıyorsunuz. İsterseniz en yakın samsung servisine götürün sorunu burda çözemezsiniz.
Sunuki
Active Level 6
Galaxy S
Servise gitmek her zaman en iyisi ama servise gitmeden önce şunları bir dene istersen:

Güvenli Mod: Telefonu güvenli modda açıp bir süre dene. Eğer kapanmıyorsa, sonradan yüklediğin bir uygulama buna sebep oluyordur.

Tanılama Yap: Members uygulamasında hemen alttaki 'Destek' kısmından 'Tanılama'ya girip pili ve sistemi bir test et. Donanımsal bir hata varsa orada çıkar.

Wipe Cache Partition: Cihazı kapatıp bilgisayara bağla ve Recovery moduna girerek 'Wipe Cache' yap. Bu sistem önbelleğini temizler ve verilerini silmez, genelde yazılımsal takılmaları çözer.

Hafıza: 100 GB doluluk sistemi sınırda tutuyor olabilir, kullanmadığın birkaç şeyi silip %20'lik bir boş alan bırakmayı dene.

Eğer bunlar çözmezse, anakart veya batarya voltajıyla ilgili bir durum olabilir, bir servise göstermek gerekebilir. Geçmiş olsun!
Nicoooooooooo
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuzdan dolayı.
Sunuki
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim.
ens07
Expert Level 5
Galaxy S
emeğine sağlık👍🏻
Sunuki
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim.