cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 ultra ısınma sorunu

(Topic created on: 05-11-2023 12:43 PM)
ahmet636363
Active Level 7
Options
Galaxy S

Cihazım s21 ultra wp de görüntülü arama yaparken veya kamerayı kullanirken telefon alev topuna dönüyor resmen yakında telefonu ütü olarak kullanıcam. Bu sorun genel olarakmı var benim telefondamı sorun var.

Not: telefon 6 aylık

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Samsung members > Destek > Hata Raporları > Aşırı Isınmaya girin. Isınma ile ilgili Hata Raporu oluşturup gönderin. Ayıreten Samsung yetkili kişilerden destek alın 444 77 11. Onlar size yardımcı olurlar.

View solution in context

12 Comments
Yalnızkrt
Beginner Level 2
Galaxy S
Hocam cihazı yeni aldıysan hepsinde öyle kulladıkça azalır
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
6 ay kısa bi süre değil bence düzelmesi lazım bikaç yere sordum telefon güçlü oldugu için oluyorlar dediler ama ben saçma buldum
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Samsung members > Destek > Hata Raporları > Aşırı Isınmaya girin. Isınma ile ilgili Hata Raporu oluşturup gönderin. Ayıreten Samsung yetkili kişilerden destek alın 444 77 11. Onlar size yardımcı olurlar.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Whatsapp görüntülü aramada hem kamera hem de veri çok kullanıldığından telefonun ısınmasının normal olduğunu düşünüyorum. Annemde Huawei P20 Pro var sürekli görüntülü görüşme yapar ve 20 25 dakika görüşme yaptığında zaman zaman görüşmenin kendiliğinden ısınıp kapandığını söyler. Kamerada ise genelde 60 fps videolarda ısınma olur diye düşünüyorum.
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Fotograf çekerken bule ısınıyor
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy Store'dan oyun eklentilerini indirin ve açın sonra Perf Z uygulamasını da indirin. Cihaz ısındığında herhangi bir oyuna girdiğinizde sıcaklık degerini resmi olarak görebilmeniz mümkün bu değerlerle bir yardım almanızı tavsiye ederim. 45 dereceye kadar normaldir.

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.game.gamelab?langCd=tr

ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Ölctüm 47 aldim
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Ustelik hic oyunda oynamam bazen sosyal medyays bile ısınıyor
zedphone
Active Level 6
Galaxy S
Whatsapp görüntülü görüşmede ısınıyor. Hava sıcaksa ısınıyor. Yaz gelince telefonu kullanmayı bırakayım en iyisi...