Resolved! Solved

Original topic:

S21 plus kamera sorunu

(Topic created on: 11-12-2022 09:27 PM)
355 Views
fuliş
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar, telefonumu alalı 4 ay oldu fakat son 1 haftadır güneş ve ayı çekerken parlak nokta oluyor fotoğrafta.Mercekleri temizliyorum fakat değişen birşey yok.Pro modda renk değeriyle oynuyorum ya da parlaklık fakat yine hiçbir şey değişmiyor.Sürüm Android 12.Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum .

Telekkürler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba fuliş,

Durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

6 Comments
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Örnek fotoğraf atar mısınız. yeşil noktaya benzer bir şeyse mercek yansıma yapıyodur
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Yansıma hocam onlar her cihazda var. Işığa doğru fotoğraf çekmeyiniz merceğe düşer büyüteç gibi ya da çektikten sonra galeri düzenleme kısmında yansımaları kaldır yapın. Bu iphone 13 pro max örnek
images_1000004315_1667763442.jpg
Mithrandir
Active Level 7
Galaxy S
bende s21 plus kullaniyorum. normal birndurum bu
fuliş
Beginner Level 2
Galaxy S
Güneşin solunda yeşil nokta20221112_171545_1000004540_1668262547.jpg
Doganaslan
Active Level 3
Galaxy S
Kamera direkt güneşe tutulmamalı mercek yanmış. Garanti ile konuşun bence rahatsız ediyorsa.
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba fuliş,

Durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​