cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 plus Sessiz e alma sorunu

(Topic created on: 09-19-2022 10:49 AM)
269 Views
NaysRT_s23
Active Level 1
Options
Galaxy S

Selam,

Telefonu isyerinde titresime aliyorum ancak bir arama yaptiktan sonra telefon ses moduna geri donuyor. Samsung ekibi uzaktan baglanip telefonu resetledi ancak sorun devam ediyor.

Yasayan yada cozumunu bilen var mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var

View solution in context

5 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Rahatsız etmeyin ayarını açın.

Geçici sessize al ayarı açık olabilir.
NaysRT_s23
Active Level 1
Galaxy S
Bilgi için teşekkürler, geçici sessize al ayarı olduğunu bilmiyordum, hangi menüde acaba?
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar-Sesler ve titreşim bölümünde

Rahatsız etmeyin de açabilirsiniz aynı görevi görür. Bildirim panelinden üzerine basılı tutup ayarlamaları yapabilirsiniz.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var
vespasian
Active Level 6
Galaxy S
ya abi şu adamı Allah rızası için banlayın adamın yazdığına bak şunun attığına bak hiç bir şeye faydası yok sürekli spam