Original topic:

S21 plus üretim hatası

(Topic created on: 08-23-2025 02:43 AM)
190 Views
Bymrah
Active Level 4
Options
Galaxy S
3 yıldır kullandığım s21 Plus Samsung telefonum bugün kılıfımı temizlemek için çıkarttığımda arka kapağın esnediğini **bleep** ettim ve açılmış resmen Böyle bir şey olabilir mi ya garantisi bitiyor telefon arka kapağı açılır mı hiç kendi kendine ve ben çok temiz kullanırım yanlarına arkasına Hatta arka kamerasında bile jelatin vardır hiç çizik dahi yoktur çok temiz kullanırım düşürmemişimdir bile bu zamana kadar bu konu hakkında Samsung yetkililerinden destek ve ücretsiz yardım bekliyorum Bana buradan ulaşsınlar bu telefon şahıs olarak kullanılmış olup hiç açılmamış bir telefondur ikinci bir şahısa verilmemiştir. Olur ya servise veririm Samsung bana bu telefonun açıldığını söyler hakem heyetine başvururum ben kendimi biliyorum telefonumu biliyorum Samsung bana Buradan ulaş.
Not ;servise gittim garanti dışı ucret 1250-1500 tl yapıştırma. Bide buna ücret istiyorlar sanki ben sökmüsüm gibi yazık

7 Comments
Batuhan-S24FE
Active Level 8
Galaxy S
Samsung burdan sana cevap vermez bence
0 Likes
Bymrah
Active Level 4
Galaxy S
Ya Böyle bir şey var mı ya ne saçma bir şey sıkıyorum tekrar gevşiyor
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Pil şişmiştir hocam normal, servise göbderin.
0 Likes
Bymrah
Active Level 4
Galaxy S
Vallahi kaç yıldır A8 2018 kullanıyorum o bile üstündeki aynı pil hiç şişme falan olmadı yani bu 3 yıllık telefon bataryasında standart kullanırım%10-15'te takarım 90 95 100'e çıkartırım bekletmem bile bataryasının şiştiğini ihtimal vermiyorum ama yine de götüreceğiz Zaten onlar bile söyleyecek yani batarya değişecek diye kesin
0 Likes
UzayM_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Aslında 3 yıl kullanımdan sonra olabilir. Sıcaklık vs gibi şeyler o arka kapağın yapışkanını etkileyebilir ve açılabilir. Aynı şey benim emekli A50 de oldu. Servise götürüp arka kapağı yapıştırmalarını isteyebilirsiniz. Çünkü Android cihazlar coğunlukla arkadan açılır ve batarya daha çok etkiler. iPhone ekrandan açılır arka kapak arka kasanın üzerindedir.
Bymrah
Active Level 4
Galaxy S
Yapıştırmada ücret alırlarmi şimdi vericem yedekleme bekleme telefonsuz kalma gibi durumları nasil çözüm olacak yardımcı olurlarmı. Yapıştırma 1 yada yoğunluğa göre 2 gün sürer tahminimce doğru mu
0 Likes
UzayM_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Yapıştırma işlemi 10 sn sürer kapak açılır arkaya kenarlara özel yapıştırıcı koyarlar. Aslında ücret almalık bir mesele değil bence ama umarım almazlar. Telefoncu değilim bu arada ama iyi bilirim.