cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 fe

(Topic created on: 05-29-2023 12:59 PM)
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Servise verdim bi sıkıntı yok dediler , test ettiler sözde niye böyle oyun oynadiğım yok bu telefon niye bu halde. Gelipte sunu ac kapa demesin hicbir sekilde 4500mah icin bu ekran suresi normal degildir

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ETG1994,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy S
Aynı sorun bende de var yok 60hz kullanın yok şunu kapatın yok bunu kapatın kapatacaksak neden koyuyorsunuz bu özellikleri ona göre optimize edin iphoneda yarısı kadar kapasiteli telefonlar daha yüksek ekran süresi sunuyor1685354614270_1685354614262_0.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kullandigimizda whatsapp instagram mailler
Bur_china
Expert Level 1
Galaxy S
Valla sizin bataryada bı sıkıntı var ..niye servis öyle birşey dedi ..benimki gayet iii daha yüzde 75 de ..Screenshot_20230529_130602_Device care.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Anlamadim ki serviste 2 gun twst etti sikinti yok diyip yolladi , sizin guncelleme olarak nisan ayinda mı cihaz
Bur_china
Expert Level 1
Galaxy S
Güncel benim yazılım.. Nisanida yaptım..
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ETG1994,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ETG1994,

Teşekkürler.

MOD

0 Likes