cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 fe video titreme sorunu

(Topic created on: 05-21-2023 11:57 AM)
fatiihdemirrr
Active Level 7
Options
Galaxy S

3x ile video çekerken aşırı titriyor ve düşük ışıkta çok kötü çekiyor iphone 11 yerine bu telefonu tercih etme sebebim fazladan 3x optik kamerasının olmasıydı ama samsung bu işi becerememiş maalesef 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba fatiihdemirrr,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
3x kamera optik değil hibrit zoom yapıyor s21fe normalde android 12 iken 3x kamerayı çok sz devreye sokardı ama 13 ile bu durum çok değişmiş inanın 11 almak gibi bir hata yapmadınız 11 abartılmış bir cihaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hibrit zoom ne?
Ayrıyeten S21 FE'de bulunan telefoto lens kaç x optik zoom yapıyor?
Ben 3xden sonra dijital zoom yapıyor diye biliyorum
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
1.1x s21 serisindeki lens bu yüzden Astrofotografi gelmedi bize 1.1x ile 3x arası hybrid hem dijital hem optik 3x sonrası 30x e kadar dijital
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şunu anladım doğru muyum?
S22 serisinde 3x optik zoom var
S21 ve s20 serisinde hem hibrit hem optik hem dijital ama şunu anlamadım bir lens aynı anda nasıl 3 türlü yakınlaştırma yapıyor yoksa çekim modlarına göre değişiyor mu?
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
evet s22 serisindeki 3x kamera optik
s21 serisindeki kamera 1.1x kamera aslında 3x zoomu genelde ana kameradan dijital yapıyor ama bazende 3x gibi gözüken ama aslı 1.1x üstü dijital olan hybrid zoom yapıyor
s20 serisi hakkında bilgim yok
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy S
S21 de hibrit zoom s21 fe de optik zoom yanlışınız var ama sadece 3x optik diğer zoomlar dijital
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
kameralar tamamen aynı sadece fe olmayan cihazlarda ana sensör fârklı
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy S
Aynı değil hocam
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
aynı sadece sizde ön kamera 32mp bizde 10 arka ana kamera bizde 64 sizde 12mp