cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 fe pil sorunu

(Topic created on: 09-15-2023 11:51 AM)
Burakerdogan
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar şuan samsung A50 kullanıyorum herşeyinden şikayetçiyim ve S21 fe almayı düşünüyorum uzun süredir arastırmama rağmen pil konusunda kesin bir tanı koyamadım iyi diyende var berbat diyende kullanan birisi varsa bana yardımcı olabilirmi farklı bir telefon önerisi de verebilirsiniz 

14 Comments
Galaxy S
S21 fe nin pili çok zayıf profilimde önceki paylaşımlarıma bakarsanız eğer pil performansını görebilirsiniz. Ayrıca bütçeniz nedir
Burakerdogan
Active Level 1
Galaxy S
23 bine kadar artırabilirim
0 Likes
Galaxy S
S22 bakabilirsin amiral gemisi cihaz istiyorsanız. Exynos işlemci istemem dersen s23 fe çıkacak biraz daha bekleyebilirsin
0 Likes
BUR_china
Expert Level 1
Galaxy S
23 de exynos gelecek..
0 Likes
Galaxy S
Ben uzun zamandır S21 FE kullanıyorum. Cihazın her şeyinden memnunum. OneUI 6 ile birlikte pil daha da iyi olacak diye tahmin ediyorum. Yalnız 1-2 aya S23 FE'nin çıkması muhtemel. Bütçenize göre bu telefonu çıktığı zaman incelemenizi tavsiye ediyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. A34 model cihazı alırdım Ben yerinde olsaydım eğer Çünkü daha yeni ve güncel bir cihaz yazılım desteği çok uzun. Android 17 güncellemesi son büyük güncellemesi olacak şu anki Samsung'un politikasına göre.
0 Likes
sabırekren
Active Level 6
Galaxy S
A 50 de şikayet edecek ne var gayet güzel bir telefon bende kullanıyorum
Burakerdogan
Active Level 1
Galaxy S
Batarya sorunu var ısınma sorunu kasma sorunu son zamanlarda ise şebeke sorunu vs
0 Likes
Galaxy S
Kullaniyorum kimsenin ne dediğine bakma kullanım kişiden kişiye değişir bilende konuşuyor bilmeyende ne istiyorsan düşünüyorsan yap yada al ben aldım bir hafta oldu en kotu 1bucuk gün gidiyor şarjı oyun oynamam normal kullanıyorum