cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 fe fırın...

(Topic created on: 09-24-2023 07:38 PM)
577 Views
learus
Active Level 3
Options
Galaxy S

Pes oynadım gece soğuk havada cihaz 42 dereceyi gördü cihazı kurarken de ısınmıştı ısınmayı çözmek için at 120 Hz ekran yenilemeyi güç tasarruf modu açtım ve 60 a indirdim guc tasarrufunda o kadar ısınmadı cihaz daha 10 günlük garantiye yollamadım yeni diye sizce geçermi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba learus,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
21 Comments
Galaxy S
Ger diye düşünüyorum eğer düzelmezse değişim talebi et belki diğer s21fe lede böyle sıkıntı yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
50 dereceye kadar normal
0 Likes
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
İlk aldığım zamanlarda ben de aynı sorunu yasamıştım fakat şuanda sıcak bir havada kullanmadığım sürece çok az bir sıcaklık değerine ulaşıyor. Kısacası şuanlık endişe etmenize gerek yok
learus
Active Level 3
Galaxy S
Umarım oyledir 120 hz de kullanmıyorum fırına donusmesin diye
0 Likes
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
Kullanmanızı öneriyorum telefonun performansına ulaşabilmesi için
0 Likes
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
Buna ekstra olarak ekran parlaklığını da adaptife alın ve %100 e kadar şarj edin şarjınız %20ye indiğinde ise şarja takınız son olarak biraz dinlendirerek kullanınız
0 Likes
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
Bunların sonunda sorununuz çözülecektir
0 Likes
learus
Active Level 3
Galaxy S
Samed bey içime soğuk su serpdiniz teşekkür ederim şimdi pese girdim gene ısındı artık dinlendire dinlendire kullancam bir süre
0 Likes
Teksam
Active Level 7
Galaxy S
Dediklerimi bana aynı sorunu yaşadığımda başka birisi söylediğinde benim de içime soğuk bir su serpilmişti rica ederim🤗
0 Likes