Original topic:

S21 almayı düşünüyorum?

(Topic created on: 05-01-2021 03:52 PM)
448 Views
CEMALİ_DENİZ34
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar 2 3 ay sonra samsung galaxy s21 almayı düşünüyorum bana bu telefonu önerirmisınız pil ve performans açısından güçlü bir telefon mu veya s21 s20 den daha mı iyi performans olarak ve kamera olarak s21 nasıldır s21 alayımmı exynos 2100 7900₺ bütcem var ve bir şey daha sormak istıyotum telefon ısısı olarak çok zorlanmasa kaç derece oluyor ona göre telefonu alcam oyun oynamayacağım facebook instagram YouTube çoğunluk la kullanıyorum

6 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle s21 al hem en yeni guncel 3 yil andorid surum alacak and 14 alacak +1 yilda guvenlik guncellemesi alacaktir hem 120 hz tazeleme hiz 5g li bi cok ozeligi var daha bide amiral gemisi uzun sure kulanirsin kulanima bagli ortalama 5 yil ama temiz kulanan birisen 5 yil ustu seni rahat kulanirsin
0 Likes
Galaxy S
Ben olsam o paraya iphone 11 alırdım garanti olurdu
1emrekaya1
Active Level 9
Galaxy S
Kankam kesinlikle iphone 11 al yoksa,çok geçmez telefonu aldıktan 2,3 ay sonra bu forumda sürünürsün.
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy S
İphone alman daha iyi olur o paraya androidlerin değeri çok çabuk düşüyor hemde uzun ömürlü oluyor iphone lar
0 Likes
EdzDmn
Beginner Level 3
Galaxy S
Kesinlikle alma derim. S9 kullanıyordum S20 ultraya geçtim. Ve çok pişmanım. Problem olmayan bir tarafı yok. Kamera cami kendiliğinden çatlar. Uygulamalar ,oyunlar kendiliğinden kapanıyor, dokuma algısı çok kötü, takılma ve donmalar çok fazla. Şarjı çok kötü, çok fazla ısınıyor. S21 içinde birebir aynı sorunlar var. Samsun s3 zamanına geri dönmüş. Samsung pişmanlıktır.
BLACK_44
Active Level 9
Galaxy S
O bütçeye iphone alırdım çünkü fiyat degeri düşmüyor..!!!
0 Likes