Resolved! Solved

Original topic:

S21 Ultra hızlı şarj

(Topic created on: 01-05-2025 08:48 PM)
467 Views
S21UltracıKedyy
Active Level 7
Options
Galaxy S

Merhabalar spigenin 30 wattlık şarj aletini kullanıyorum.Sarja taktıktan sonra fotoğraftaki gibi ilk süper hızlı şarj yazıyor, bir süre sonra hızlı şarja dönüyor.Bunu düzeltmenin bir yolu varmı?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
rs7quattro
Active Level 7
Galaxy S
Samsung bir dönem saçma bir politika kullanıyordu. Type c portundan şarj aletini tanıyıp samsung marka değilse süper hızlı şarjı açmıyordu. Ben bunu **bleep** ettiğimde hemen başka şarj cihazları denedim. 120 watt şarj aletinde bile sonuç aynıydı. Hatta sırf bu yüzden orjinal powerbank aldım. Daha sonra bu gelen tepkilerle yazılımsal olarak devre dışı bırakıldı. Eğer telefonunuz güncel değil ise bunu yapması normal. Eğer güncel ise farklı samsung cihazlarda denemenizi öneririm. Birde ürünün linkini atarsanız detaylı olarak bakabilirim.

View solution in context

12 Comments
Solution
rs7quattro
Active Level 7
Galaxy S
Samsung bir dönem saçma bir politika kullanıyordu. Type c portundan şarj aletini tanıyıp samsung marka değilse süper hızlı şarjı açmıyordu. Ben bunu **bleep** ettiğimde hemen başka şarj cihazları denedim. 120 watt şarj aletinde bile sonuç aynıydı. Hatta sırf bu yüzden orjinal powerbank aldım. Daha sonra bu gelen tepkilerle yazılımsal olarak devre dışı bırakıldı. Eğer telefonunuz güncel değil ise bunu yapması normal. Eğer güncel ise farklı samsung cihazlarda denemenizi öneririm. Birde ürünün linkini atarsanız detaylı olarak bakabilirim.
rs7quattro
Active Level 7
Galaxy S
Samsungun şarj protokolünü destekliyor bu senaryoda bile çalışması lazım. Farklı bir kabloyla deneyin bazen kablo aşındığı zaman üzerinden yüksek akım geçiremiyor. Eğer bu da sorunu çözmez ise dediğim gibi farklı samsung cihazları denemek daha mantıklı olur.
Galaxy S
Kablo zaten orjinal Samsung'un.Yinede saolun
rs7quattro
Active Level 7
Galaxy S
3 tane orijinal samsung kabloyu bozdum ve sadece 15 watt şarj için kullanabiliyordum. Dediğim gibi farklı kablo deneme şansınız varsa sorun yüksek olasılıkla budur. Ayrıca samsungun kabloları o kadar kaliteli değil.
Galaxy S
Teşekkürler
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
A70 cihazı ile şarj aleti ve kablosu ile şuan kendi cihazımı şarj ediyorum kaç sene oldu hala ilk gün gibi çalışıyor hızı ile ilgili de sorun yok politikası aynı olsa da yan sanayi ürünlerde buna benzer sorunlar yaşayacaksınız yapılacak bir çözüm de bana göre
rs7quattro
Active Level 7
Galaxy S
Emin olun benim kadar kablolara dikkat etmeyen yoktur. Yaptığım hobilerim gereği evde 20den fazla type c kablo kullanmışımdır. Samsungtan çok daha dayanıklı kablolar var. Samsungda ise kutu içi kablo yine o kadar kötü değil. Ama powerbank kabloları tam bir fiyasko. Şu anda ise çin malı 2 metre örgü no name bir kablo kullanıyorum. Üstünden kaç kere ofis koltuğu ile geçmişimdir. Yinede aralarında en uzun giden bu kablo oldu.
rs7quattro
Active Level 7
Galaxy S
İzlemiyor sadece qc 3.0 uyumluluğuna bakıyor. Şu an 25 watt üstü tüm qc 3.0 destekli adaptörler ile süper hızlı şarjı açabiliyorum. Eğer cihazda qc 3.0 yoksa zaten açılmaz ki öyle bir cihaz kalmadı.
0 Likes