Resolved! Solved

Original topic:

S21 / S21+ / S21 FE Ekran renk sorunu

(Topic created on: 05-25-2022 02:34 AM)
811 Views
ATelkök
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Herkese merhaba, 

1 Aydır S21 Fe kullanıyorum S7 den geçiş yaptım telefondan memnunum fakat ekranın renk doğruluğu, beyaz dengesi çok kötü göz rahatlığı kapalı ve renk dengesini en soğuğa çekmeme rağmen ekranda sanki kırmızı yeşil filtre varmış gibi renk hiçbir zaman soğutuyor. Zaten 2 tane mod var doğal olan hiç kullanılacak gibi değil berbat ötesi, geriye Canlı mod kalıyor onda da ne kadar ayar yaparsam yapayım renk dengesini yakalayamiyorum. Gamma ve doygunluk yerlerde.

Biraz yabancı forumlarda araştırma yaptım(reddit, xda) s21 serisinde muzdarip olan bir suru kişi olduğunu gördüm kimisi güncellemeden sonra olduğunu söylemiş. Bir inceleme videosunda renklerin bozuk olduğu ve ayarlanamadigidan bahsedilmis.

Bende evdeki telefonlarla karşılaştırdigimda(S7, S8, xiaomi, oppo) renkler gerçekten kötü gözüküyor. Çok rahatsız edici bir durum ve içerik üretirken renkleri doğru alamadığım için sıkıntı yasiyorum

Şimdi moderatorlere sorum şu, 

Bu durum Samsung tarafından farkedildi mi? Ve herhangi bir güncelleme vs. olacak mı? Eğer böyle bi şey yoksa bendeki ünite defolu mu? Servise goturmelimiyim?

Diğer Members Uyeleri,

Sizde böyle bir sorun yaşıyor musunuz? Eğer varsa sorunun çözümü için mutlaka yorum yapın.

Teşekkürler,

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ATelkök,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
O renk parlakligi a52s te de ayni herhalde oyle geliyor ozelik kirmizilar asiri parlak duruyor
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ATelkök,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes