cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 Oyunda mobil veri kullanırken ısınma

(Topic created on: 08-31-2022 01:02 PM)
216 Views
S21Hayati
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar herkese selamlar. S21 cihazımda oyun oynamak için girdim 40 derece idi 20 dk oynadım 48 derece oldu Mobil veri kullanırken bunu yapıyor WiFi ile oynarken 42 dereceyi geçmiyor. Sizce normal bir durum mu Mobil veride bu kadar ısınması. Fps ve sıcaklığı da ss olarak paylaşıyorum😊

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hayati35,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aleykümselam

Cihazınızın işlemcisi egzaynos olduğu için ısınması normal diye düşünüyorum isterseniz tedbir amacıyla hata raporu da gönderebilirsiniz
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Olduğumuz il de sıcak ama tabi bu kadar olmasa iyi sadece mobilde oluyor kasma filan 0
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Mobil ağlar çekim kalitesine göre daha çok sinyal araması yapar daha çok enerji harcar. WiFi ağları kısa menzilli olduğu için güç tüketimi düşüktür
Galaxy S
Isınma var malesef görüntülü konuşurken de oluyor s20fe de okadar ısınmıyor şu bi gercek snapdragon bence iyi bir işlemci exsynnos sıkıntı
0 Likes
S21Hayati
Active Level 5
Galaxy S
Görüntülü konuşmada fazla ısınmıyor cihazım benim hakkını yemiyim simdi ama exynos birazdaha ısınan bir işlemci diye biliyorum bende 🙂
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hayati35,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes